Slog op med Bro: Nu har Elina scoret ny kendt sanger

Der er meget, der tyder på, at der de seneste måneder har været varme følelser imellem den tidligere paradiso og den svenske musiker Benjamin Ingrosso. Muligvis overlappede flirten endda forholdet med Bro.

Af Lykke Buhl - 25. januar 2020 kl. 08:55

Det har bestemt gået op og ned for det tidligere ‘Paradise’-par Bro og Elina. De mødte hinanden i 2018-sæsonen, hvor Bro tjekkede ind på hotellet efter at have lavet titelsangen ‘Syd på’, mens Elina blev Miss Paradise. I september 2018 blev de så officielt kærester.
LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur overfaldet i byen af deltager fra ‘Paradise Hotel’
Men da Bro tjekkede ind i den følgende sæson – efter at have lavet en ny ‘Paradise’-sang, ‘Døgnrytme’ – var der igen problemer. Her kyssede han med deltageren Klara og indrømmede, at han og Elina ikke var sammen under optagelserne, men var fundet sammen igen. To uger efter programmet var sendt, var de gået officielt fra hinanden igen og havde slettet alle spor af hinanden på sociale medier.
Men pludselig blev det tydeligt, at parret havde fundet hinanden igen, og straks begyndte de at lede efter fælles tag over hovedet. Men da først det kommende hjem endelig var sikret, så var kærligheden pludselig glemt og borte igen kort efter. Mandag d. 4. november tog Elina så bladet fra munden og bekræftede, at parret ikke var sammen længere, og dagen efter fulgte Bro trop og bekræftede bruddet.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Derfor stopper jeg

Scorede ny kendis før bruddet

Men nu viser det sig, at Elina nok har en ting for sangere. I hvert fald er der meget der tyder på, at der i længere tid har været varme følelser mellem hende og den svenske musiker Benjamin Ingrosso. Faktisk så langt tilbage som d. 3. november, hvor den 22-årige popmusiker optrådte på det københavnske spillested VEGA.

Benjamin Ingrosso er en svensk musiker. Men faktisk har Benjamin – ligesom Elina – også deltaget i reality. Tilbage i 2014 vandt han nemlig ‘Let’s dance’, der er den svenske version af ‘Vild med dans’. Derudover har han vundet det svenske Melodi Grand Prix i 2018 med sangen ‘Dance You Off’ (Foto: Karl Anton Björkman / Presse).


Benjamin Ingrosso tog nemlig i byen efter sin koncert, og her har han ifølge Realityportalens kilder danset tæt og intenst med ‘Paradise’-baben Elina.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny afslører detaljer om Bro og Elinas forhold
Herefter er de to da også begyndt at kommentere hjerter og andre søde beskeder til hinandens Instagram-opslag. Helt tilbage til d. 10. november begyndte Elina at like Benjamins billeder ganske flittigt og de kærlige kommentarer bliver der heller ikke sparet på de to imellem.
Eksempelvis har Elina kommenteret “Så fiiiin” på det nedenstående af Benjamins Instagram-opslag. Det er der dog mange andre kvinder, der også kommenterer, men det er altså kun Elina, der har fået et svar tilbage fra sangeren selv – i form af et hjerte.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

GAMEDAY – STOCKHOME – HERREGUD VA FETT DET KOMMER BLI ⚡️

Et opslag delt af BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso) den 16. Nov, 2019 kl. 3.01 PST

LÆS OGSÅ: Ung mor uenig med lægerne: Rygning er ikke så skadeligt under graviditeten
Elinas kærlige kommentar til opslaget er vel at mærke knap tre måneder gammel. Men de søde kommentarer på hinandens Instagram-opslag er fortsat lige siden.
Eksempelvis kan man se det på et af Elinas seneste opslag – et strandbillede af sig selv – hvor Benjamin viser sin billigelse med to hjerter, hvortil Elina kalder ham for “baby”.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
Der er altså meget, der tyder på, at de to har haft et godt øje til hinanden siden Benjamins koncert på VEGA. I hvert fald har de sørget for at holde den kærlige kontakt ved lige siden og endda eskaleret den.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Elina eller Benjamin om deres forhold
Herunder kan du se Benjamin annoncere sin koncert på VEGA d. 3. november, hvor han senere samme aften fandt sammen med Elina

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Nordic tour premiere tonight! I’m beyond excited, nervous and proud! First stop! DENMARK – COPENHAGEN ?? Will I see you at VEGA?

Et opslag delt af BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso) den 3. Nov, 2019 kl. 4.59 PST

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold