Skuffet Mascha Vang: De har stjålet fra Hollie

Ligesom mange andre forældre har Mascha Vang måttet kæmpe for at få en Tinka-nissehue til sin datter, Hollie. Og det er ikke gået helt stille for sig.

Af Anna Løwe - 17. december 2019 kl. 13:30

Julefreden har haft svært ved at sænke sig over hjemmet hos Mascha Vangs familie i Kolding. Datteren Hollie Nolia samler nemlig på ‘Tinka og Kongespillet’-kort – ligesom så mange andre børn – med det formål at få en Tinka-nissehue i sidste ende. Dog kunne Mascha forleden dag læse, at stort set alle nissehuer allerede var bortgivet, så håbefulde børn landet over godt kunne se frem til en skuffelse. Og det ville hun ikke høre tale om:
– Vi havde kortvarigt krise her til morgen, men den blev dog hurtigt afblæst. Jeg ringede og drønede rundt fra kl. 7:30 i morges, fordi jeg læste, at de (nissehuerne, red.) allerede var umulige at skaffe, og det magtede jeg alligevel ikke. Jeg var heldig at få den sidste, de havde, dér hvor jeg tog ud. Sikke en lettelse – jeg nåede jo lige at panikke, for pokker da.
LÆS OGSÅ: Godt vejr er altafgørende for Mascha Vangs første jul med familien
Sådan skriver Masha på sin blog og fortæller, at datteren faktisk slet ikke ser julekalenderen i fjernsynet, men at bogen med de mange kort betyder alt for hende:
– Hollie samler på kortene og går op i det som aldrig før. Jeg mener det helt seriøst, når jeg fortæller jer, at hun slæber rundt på bogen 24/7. Hun spiser aftensmad med én hånd, fordi hun ikke vil slippe den og sover med den om natten – men hun gider ikke se det i fjernsynet.
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om Tinka

De stjålne kort

Gevinsten ved at samle de mange kort er altså, at man får udleveret en Tinka-nissehue, når man kan fremvise en fyldt bog. Og det har åbenbart fået nogle til at ty til mindre noble metoder for at få fat i kortene – det har Maschas datter måttet erfare, skriver Mascha i blogindlægget:
– Kortene er sågar så eftertragtede, at Hollie har fået stjålet nogle af dem. Så er der jo også en læring i, hvordan det føles, og hvordan man tackler det. I weekenden fik vi så samlet alle kort igen og skulle her mandag have skaffet huen. Men så bryder helvede ud på sociale medier og nettet, søndag aften – der er ikke flere Tinka-huer!
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært droppet: Jeg er rigtig ked af det
Trods udsigterne er Hollie nu alligevel den heldige ejer af en Tinka-nissehue, men som garvet forretningskvinde er Mascha forbløffet over hele miseren omkring huerne.
– Nu har vi en hue, så jeg er personligt ganske tilfreds, men jeg synes, det er synd, hvis der er nogen, der mangler, skriver hun og fortsætter:
– Hvorfor er der ikke et kvikt menneske, der arrangerer, at der bliver produceret eller indkøbt flere huer, inden de er løbet tør? Køb nogle, og klip kvasten af evt. Gør noget. Hvis ikke det er muligt, så få nogen til at sy dem NU og betal det, det koster. Det kan umuligt være en shitstorm værd at spare på den front. Om så hele marketing skulle sidde og lime filttrekanter fra nu og til juleaften, så var de fandme blevet sat i sving, hvis det var min biks.
Læs hele Maschas blogindlæg her.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang løfter sløret: Skal Troels og jeg have et fælles barn?
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden