Skuffede 'Bikini Island'-deltagere: Planlægningen har været yderst kritisabel

Pernille og Nicklas er langt fra imponerede over TV3’s håndtering af ‘Bikini Island’.

Af Mikkeline Andersen - 21. september 2015 kl. 8:29

Selvom deltagerne i ‘Bikini Island’ fester og hygger sig på skærmen, så er det ikke hele sandheden. Flere af deltagerne er nemlig utilfredse med dele af forløbet under optagelserne. Faktisk er Nicklas Unico så skuffet over ‘Bikini Island’, at han ikke har lyst til at medvirke i flere reality-programmer.

Bikini Island

Pernille er ikke imponeret over ‘Bikini Island’ (Foto: Janus Nielsen)


– Som det er nu, så vil jeg ikke lave mere reality-tv. Det var ikke som forventet, og jeg havde fået falske forhåbninger. Jeg havde troet, at det ville være mere luksus, siger Nicklas til Realityportalen.dk.
Pernille Emilie er heller ikke imponeret over ‘Bikini Island’-forløbet, men helt afskrækket fra at melde sig til endnu et reality-program er hun ikke:
– Jeg ville aldrig melde mig til et program som ‘Bikini Island’ igen. Der har ikke været styr på tingene, og flere af deltagerne kendte hinanden på forhånd. Men jeg kunne godt tænke mig at være med i noget med nogle kendte mennesker som eksempelvis ‘Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra!’
LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er de HOTTE ‘Bikini Island’-deltagere
TV3: Deltagerne har ikke erfaring med produktion
Det er særligt lange ventetider mellem optagelserne, som Nicklas er frustreret over. En dag skulle de vente i 12 timer i et telt, fordi der skulle filmes scener uden deltagerne, fortæller han. Hos TV3 er man kede af, at deltagerne har haft en dårlig oplevelse med nogle af tingene, men understreger, at det er en del af gamet.
– Deltagerne har ikke erfaring med at lave tv, og der vil altid være ventetid på store programmer. Men jeg kan godt forstå, at deltagerne kan blive overraskede over ventetiden. Det er ingen dans på roser at lave tv, og der er en professionel produktion bag, siger Jon Pagh, TV3’s programsvarlige på ‘Bikini Island’, til Realityportalen.dk.
Nicklas har forståelse for, at det er første gang, ‘Bikini Island’ bliver vist, og at der derfor kan være problemer med planlægningen. At ‘Bikini Island’ er et nyt koncept var afgørende for, at han valgte at takke ja til netop det program. Havde der været tale om ‘Paradise Hotel’ ville svaret have været nej.
LÆS OGSÅ: TV3 jubler over historisk god realitypremiere
Det har ikke kun været negativt
Selvom oplevelsen i ‘Bikini Island’ ikke blev, som Pernille havde håbet på, så har hun alligevel taget en vigtig lære med hjem til Danmark.
– Jeg har lært meget om mig selv. Jeg har fundet mine grænser, og jeg har fundet ud af, at jeg tolker situationer på en måde, mens andre gør det på en anden måde, siger hun.
Du kan se meget mere til ‘Bikini Island’-deltagerne mandag til torsdag på TV3 klokken 22:00.
Se flere billeder af Nicklas og Pernille i galleriet øverst.
LÆS OGSÅ: Maria Hylleberg: TV3 har tjent penge på mine dumheder
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.