Singlerne afslører: Vi kendte hinanden i forvejen

Byerne på landet er så små, at flere af deltagerne i årets datingprogram ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ kendte hinanden inden programmet.

Af Rikke Lynge - 20. januar 2021 kl. 21:26

Singlefyrene fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ er ikke blege for at lave sjov med hinanden i programmet, og der er en kemi, som skinner igennem til seerne hjemme i stuerne. Den gode kemi blandt Nordvestjyderne er ikke opstået på rekordtid, for faktisk kendte flere af deltagerne hinanden inden programmet.

– Jeg har altid snakket meget med Jonas. Vi er vokset op sammen og har gået i skole sammen og på landbrugsskole sammen, og vi har arbejdet sammen i en periode ved samme entreprenørfirma, fortæller Christian til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Peder efter speeddaten: Jeg var faktisk ret sur

Christian har inviteret pigerne med hjem til sin landsby og skal prøve at overbevise pigerne om, at det er fantastisk at bo her. (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Det var faktisk Jonas, der i sidste ende overtalte Christian til at tage til casting på programmet.

– Der var en masse kammerater og veninder, der havde tagget mig i et opslag på Facebook, da de søgte deltagere, men der tænkte jeg, at det ikke var noget for mig. Da vi så kom tættere på, så skulle der være prøvecast, hvor de manglede en til det, og her pressede Jonas på for at få mig med, fortæller Christian, der er glad for, at Jonas gav ham det skub, der skulle til.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor virkede Mathias arrogant under speeddaten

– Jeg har før forsøgt at finde piger i byen, men det har været svært. Jeg er ikke lige den person, der råber højest – jeg er mere tilbageholden. Jeg har da også prøvet Tinder, men uden held, fortæller Christian.

Ud over at kende Jonas, så vidste Christian, hvem Mathias var, men de kendte ikke hinanden ved andet end navn.

LÆS OGSÅ: WHAT! Disse realitystjerner er brødre

Jonas Larsen ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Mathias kendte også Jonas

Ligesom Christian, så kendte Mathias også Jonas på forhånd. De to bor kun fire kilometer fra hinanden.

– Ham (Jonas red.) har jeg kendt i mange år. Min kammerat er Jonas’ fætter, fortæller Mathias, der kun er glad for at have lært Jonas endnu bedre at kende gennem programmet.

LÆS OGSÅ: Stor redningsaktion i Lene Beiers have

– Tidligere så vi mest hinanden i byen. Dengang var venskabet ikke så stort, og der var vi nok bare bekendte, men nu er det blevet et venskab, og det er pissegodt. Vores venskab er kun blevet stærkere gennem det her program. Nu taler vi en hel del sammen, fortæller Mathias til HER&NU.

Mathias fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’.
(Foto: Anders Brohus/TV 2)

LÆS OGSÅ: Familien Hvidt Kessler hjemvendt fra Dubai: Sættes i forbindelse med ny smitte

Det kom derfor heller ikke bag på Mathias, da Jonas dukkede op til castingen, men det var ikke fra Jonas selv, han havde hørt det, men i små byer spredes rygter hurtigt.

– Jeg havde godt hørt, at han nok ville komme, og han havde også hørt, at jeg kom. Men vi havde ikke talt om det inden. Vi fandt ud af det gennem fælles bekendte, fortæller Mathias.

Fik du ikke set aftenens afsnit af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’, hvor de fire singler valgte de piger, de vil lære bedre at kende, så kan du se det på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Amanda afslører nyt på kærlighedsfronten

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Sådan har Jonas det med Elisabeth i dag