Det så du ikke på tv: Derfor virkede Mathias arrogant under speeddaten

Mathias Hangaard blev kaldt arrogant af en af pigerne under speeddaten, men det er der måske en god forklaring på.

Af Rikke Lynge - 13. januar 2021 kl. 21:35

Mathias på 34 år fra ’Kærlighed hvor kragerne vender, mener ikke selv, at han opførte sig arrogant over for pigerne i aftenens program, men han fornægter ikke, at det var den følelse, som en af pigerne havde efter deres date, og det er der måske en god forklaring på.

– Jeg var mega syg. Jeg blev skudt med en laser i panden efter hver date for at se, om jeg havde feber, da de skulle holde øje med, at jeg ikke havde corona. Og de overhældte mig jo næsten med håndsprit. Jeg brugte en hel næsespray den aften, afslører Mathias til HER&NU og fortæller, at alle blev testet for corona inden optagelserne.

LÆS OGSÅ: Jonas i chok over sin date: Hun lignede ikke en på 40 år

Mathias fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’.
(Foto: Anders Brohus/TV 2)

– Derudover var det sent på aftenen, og vi havde været igennem så mange speeddates, og så sker det jo så, at jeg kommer til at nævne det forkerte navn, og så starter samtalen bare skidt allerede derfra, fortæller Mathias om den pige, der kalder ham arrogant i programmet.

LÆS OGSÅ: Svend og Maryna giver status på forholdet: Sådan går det i dag

Selv synes Mathias ikke, at han er arrogant, da han gav alle pigerne en fair chance, og han er ked af, at han virkede arrogant. Mathias forstår dog godt, hvis nogle tror, det forholder sig sådan, men det bunder i usikkerhed og generthed.

– Jeg er så dårlig til øjenkontakt, og så er det lige meget, om det er en pige eller en dreng. Jeg føler, at det er virkelig mærkeligt. Jeg tror, at det er fordi, det bliver lidt dybere, når man kigger hinanden i øjnene.

Fik du ikke set aftenens afsnit af ’Kærlighed hvor kragerne vender’, kan du se det på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben springer ud som fotomodeller

LÆS OGSÅ: Er det dig? ‘Robinson Ekspeditionen’ søger nye deltagere