Single igen

Teitur fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Singletown’ har det strålende, efter han i weekenden blev single og rejste tilbage til Danmark.

Af Lykke Buhl - 23. marts 2021 kl. 6:51

Teitur Skoubo er single igen, det afslører han til Ekstra Bladet. Overfor Realityportalen bekræfter Teitur, at han nu atter er ledig på markedet, efter han i to måneder dannede par med en færøsk kvinde, han aldrig nåede at offentliggøre.

– Vi skændtes for meget, kommunikerede for dårligt, og det fungerede bare slet ikke. Når der allerede var så mange problemer, så kunne man godt se, at det kom nok ikke til at holde, forklarer den 25-årige realityfyr til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen single igen: Han har stjålet fra mig

Har det strålende

I slutningen af januar flyttede Teitur for en stund til Færøerne, hvor han kommer fra, fordi han var træt af coronarestriktionerne i Danmark. I den tid har han boet sammen med kvinden, der siden blev hans kæreste og nu hans ekskæreste.

Men i fredags vendte Teitur igen hjem til Danmark og lejligheden på Amager, som han deler med sin søster Sólbjørg. Og i lørdags – dagen efter – slog han og kæresten så op. På trods af det meget nylige brud har Teitur det dog strålende.

– Det går sgu meget godt, jeg har det super. Jeg er tilbage i Danmark, og det er sol og sommer, så jeg har det sgu fint nok, lyder meldingen fra realityfyren fra ‘Singletown’ og ‘Paradise Hotel’.

I november offentliggjorde ‘Paradise’-parret Teitur og Christel, at de var gået fra hinanden, kort tid efter de kunne ses kæmpe for forholdet i discovery-programmet ‘Singletown’

Teitur og Christel i ‘Singletown’. (Foto: Dplay/Discovery Networks Denmark)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe indtager Folketinget

En kort fornøjelse

Teiturs tidligere færøske udkårne bor stadig på vulkanøgruppen, og selvom parret ikke satsede meget på, at et langdistanceforhold ville have fungeret, så understreger Teitur, at distancen ikke var årsagen til, at det gik galt mellem parret, selvom de stoppede forholdet efter kun én dag i hvert deres land.

– Det var alt det andet, der gjorde det. Vi havde snakket om, at hvis vi skulle fortsætte med at være sammen, så skulle hun nok komme til Danmark en tur og finde ud af, om hun kunne lide at bo her, fordi vi begge to var lidt enige om, at vi gad ikke det der langdistance, forklarer han.

– Så det var en kort fornøjelse, slutter Teitur.

Læs mere om