Fie Laursen single igen: Han har stjålet fra mig

Fie Laursen og hendes hemmelige kæreste Gehad er ikke længere sammen, og de slutter ikke på god fod.

Af Lykke Buhl - 22. marts 2021 kl. 19:30

Fie Laursen er blevet single. Hun har slået op med den hemmelige kæreste Gehad, som hun fandt sammen med i maj måned sidste år. Det afslører skandaleinfluenceren på TikTok.

– Jeg ryster lige nu. Jeg slog op med min kæreste efter et år sammen, starter Fie sin video på det sociale medie.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald smittet med corona

I videoen, der er delt op i to, forklarer Fie, at parret egentligt sluttede på god fod, før hun gjorde en grim opdagelse, da hun gennemgik hans kufferter. Fie fortæller nemlig, at Gehad har forsøgt at stjæle alt fra hendes dyre designertasker til hendes ansigtsmasker med hjem.

– Jeg havde bare en følelse af, at jeg var nødt til at kigge, fordi jeg fortalte ham, at jeg manglede nogle ting, og han rejser i morgen, forklarer Fie og understreger, at hun er meget chokeret.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch åbner op om forhold

Ville slutte som bedste venner

Derfor pakker Fie i videoen alle Gehads ting sammen og stiller dem ud foran hoveddøren i regnvejret under et dækken.

– Han er ude og handle ind sammen med min bror, fordi vi ville have et farvel-måltid og slutte som bedste venner, men det kommer ikke til at ske nu. Han prøvede at stjæle fra mig efter et år sammen. At slutte som bedste venner og rejser hjem, fuck det lort, slår Fie fast.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Efterfølgende har Fie lagt endnu en video op, hvor hun sidder på en strand med en nyindkøbt taske fra Louis Vuitton for at trøste sig selv.

– Ingen mand får lov til at knuse mit hjerte, siger hun bestemt.

Herunder kan du se videoen, hvor Fie gennemroder Gehads kufferter

@fielaursensI am so done♬ original sound – Fie Laursen

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Ifølge SE&HØR lød Fie Laursens videoer dog lidt anderledes, end dem der er tilgængelig nu på hendes TikTok.

– Jeg kigger i hans kuffert, mens han er ude for at blive testet for COVID, så han kan rejse hjem til Danmark. Og jeg finder designerting og alle mulige småting, han har prøvet at stjæle, rasede Fie ifølge mediet tidligere på sin TikTok.

Fie Laursen er endnu ikke vendt tilbage på Realityportalens henvendelser.

Læs mere om