Simones datter indlagt med hjernerystelse: Der kom noget godt ud af det

Simone finder det positive frem i datterens hjernerystelse.

Af Rikke Lynge - 16. juni 2020 kl. 19:27

Simone Pedersen fra ‘De unge mødre’ oplevede mandag enhver forældres mareridt.

– Mille faldt ned fra sengen i dag, og min seng er høj. Så vi skal være her i mange timer og se, om der er sket noget slemt, skriver Simone i en story på Instagram, hvor man kan se, at datteren er på sygehuset.

LÆS OGSÅ: Ung mor indlagt med nyfødt søn: Det værste døgn nogensinde

Ifølge Simone blev datteren udskrevet i løbet af dagen med meldingen om, at datteren Mille på under et år havde fået en hjernerystelse.

– Nu skal hun være rolig de næste to uger, og jeg skal flytte på fredag, så det er dårlig timing, fortæller Simone.

Det har været en rutchebanetur for den unge mor at finde bolig, for lige som hun troede, at hun havde fået et rækkehus til sig selv og sine to piger, vendte lykken. Men i midt maj kunne Simone underskrive en lejlighed, som hun nu overtager på fredag.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører faren til sit kommende barn

Derfor reagerede Simone

Mange af Simones følgere er interesseret i at vide, hvilke symptomer datteren Mille fik efter faldet, og hvorfor hun valgte at køre på sygehuset.

– Jeg valgte at tage til lægen, fordi hun kastede virkelig meget op kort tid efter. Hun var fjern, hun var ikke den samme, og hun grinede ikke, så derfor valgte jeg at reagere meget hurtigt, fortæller den unge mor, der efter at være kommet hjem har fået sin glade pige tilbage, og derfor kan hun nu lave lidt sjov med hele forløbet.

LÆS OGSÅ: Geggo er snart mor til to: Det vil jeg gøre anderledes anden gang

– Men til gengæld hjælper det åbenbart nogen gange for børn at slå hovedet, for da vi kom hjem i går, der kravler hun for første gang. Så nogen gange hjælper det åbenbart at få en hjernerystelse, det sætter gang i et eller andet, fortæller Simone, mens en meget glad Mille smiler og pludrer ved siden af.

Simone har, foruden Mille, datteren Emliy, som fylder fire år til december.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus