Simone fejrer årsdag med kæresten: Mor kigger forbi

I dag kan Simone fra ‘Mig og min mor’ fejre sin første årsdag med en kæreste, og det betyder naturligvis romantik, hygge og overraskelser – og så lige et besøg af mor.

Af Louise Vilsbøl - 11. december 2014 kl. 13:23

Når man dater Simone Rasmussen, så må man finde sig i at at mor Bettina Rasmussen følger med i købet. Men det lader ikke til, at Simones kæreste Henrik har noget problem med ‘Mig og min mor’-pigernes tætte forhold, han har i hvert fald hængt i i et år i dag.
– Vi har været sammen i et år i dag, det er mit længste og mest seriøse forhold, det skal fejres, fastslår Simone overfor Realityportalen.

Simone og Henrik har været sammen i et år i dag. (FOTO: Privat)

Simone og Henrik har været sammen i et år. (FOTO: Privat / Kreddes Foto)


Allerede i sommers stod det klart, at det var seriøst mellem Henrik og Simone, da de to flyttede i hus sammen. Og mor Bettina har da også godkendt sin svigersøn, så der er ingen forhindringer for det forelskede par.
LÆS OGSÅ: Sådan gik det med Bettinas Puch Maxi
Romantik og besøg af mor
Det er første gang, at Simone kan fejre årsdag med en kæreste, så det skal gøres med maner.
– Jeg har inviteret Henrik ud at spise på Flammen, vi er sjældent ude og spise. Og så skal vi bare rigtig hjemme hygge med slik, film og romantik, og så ved jeg, at mor også kommer forbi senere og ønsker os tillykke, fortæller Simone.

Og selvom det måske ikke lyder som en romantisk aften, når svigermor lige stikker hovedet ind for at fejre kærligheden, så synes Simone ikke, at det gør noget med et besøg fra mor.
– Jeg tror bestemt ikke, at det vil ødelægge noget, at mor kommer. Hun bliver jo ikke så længe, og vi hygger os altid sammen allesammen.
LÆS OGSÅ: Simone i chok: Mor kunne være død
Det mest romantiske han kunne gøre…
Og til trods for besøg fra mor, så skal det være en dag i romantikkens tegn, derfor har Simone også høje forventninger til kæresten.
– Jeg forventer, at Henrik er romantisk hele dagen i stor stil, da det normalt ikke er noget, der ligger vildt meget til ham, afslører Simone. Og hvis hun skal pege på, hvad det mest romantiske, han kan overraske hende med er, så er hun ikke i tvivl:

– Det var nok, hvis han sang en sød sang for mig, for han hader at synge, når jeg er der, så det ville helt sikkert overraske mig.

Simone er ikke i tvivl om, at det er Henrik, hun ser en fremtid sammen med. Men hun understreger dog, at børn og bryllup er noget ude i fremtiden. Indtil videre tager det unge par en dag ad gangen og nyder hinanden.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.