Sille deler detaljer om brud: Beskylder David for utroskab og misbrug

Selvom hun stadig ikke har set skyggen af pengepræmien, bryder Sille Nimholm tavsheden. Hun fortæller sin hjerteskærende version af årsagen til bruddet med David Jarsbo.

Af Lotte Knudsen - 3. januar 2022 kl. 16:59

LÆS OGSÅ: Duo droppede uddannelse efter ‘X Factor’-audition

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sille og David snakker om ‘Paradise Hotel’ og deres forhold… 

Bruddet har ifølge hende været alt andet end gnidningsfrit og udramatisk. Den 25-årige Albertslund-skønhed beskylder nemlig sin tidligere kæreste for både utroskab og et narkotikamisbrug.

Det gør hun i et opsigtsvækkende opslag på sociale medier.

–  Jeg havde egentlig aftalt med mig selv, at jeg ikke ville dele noget omkring mit brud med David. Men det er begrænset, hvor meget et menneske kan og vil holde til. Sådan er det i hvertfald for mig. Jeg går fra David mandag d. 13/12-21, indleder Sille sit opslag og fortsætter:

– David og jeg havde forskellige “aftaler” i vores forhold. Såsom at jeg ikke ønskede, at David tog stoffer, fordi det sjældent bringer noget godt med sig, og skulle det ske, så skulle han i det mindste komme og være ærlig omkring det.

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge og Albert Rosin tager stort skridt i forholdet

Selvom Sille ikke bad om meget, så var ærlighed en egenskab, som David ikke besad, ifølge hende.

– Ærligheden var der ALDRIG og jeg fandt altid ud af tingene på egen hånd. Såsom at jeg får vasket hans pung som ligger i hans lomme som er fyldt med coke, skriver Sille.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’;-stjerne anklaget for dyremishandling: får besøg af dyreværnet

Udover at lyve om, hvad han fik indenbords, løj han også, ifølge Sille, om andre og langt værre ting.

– David har løjet om, hvordan han er kommet hjem fra byen og med hvem. Jeg får endnu engang en besked på Instagram, denne gang fra en taxachauffør, som fortæller, at David har fulgtes med en veninde hjem og snakkede om, at han skulle hjem til hendes veninde, afslører Sille og uddyber til Realityportalen:

– Jeg er blevet bekræftet i, at han i hvert fald har haft sex med én pige. David vil ikke svare mig, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Efter familiestrid: Nu får Linse hjælp af Mikkel Kessler

Sille har stadig ikke fået halvdelen af pengepræmien, som David ellers lovede hende, men hun har alligevel valgt at dele sin version af historien af en helt speciel årsag.

– Jeg valgte, at lave opslaget, fordi jeg tænker, at flere kvinder må have stået i samme situation som mig. Og der er INTET at skamme sig over ved at have været i sådan et forhold. Det er jo fordi, at man tror på og kæmper for kærligheden, og det er ikke skamfuldt, fortæller Sille til Realityportalen.

Hun understreger, at hun stadig har en klar forventning om, at hun får den halvdel af pengepræmien, som David har lovet hende.