Silas om sin store regnbuefamilie: Vi er gode sammen

Selvom det bliver sørgeligt at flytte fra det store hus, så glæder Silas sig.

Af Katrina Rosendahl - 1. februar 2020 kl. 20:55

Silas Holst er tilbage i rollen som danseinstruktøren Johnny Castle, når ‘Dirty Dancing – The Musical’ bliver sat op for tredje gang til september. Og lige så meget som dansetalentet jubler over gensynet med rollen, lige så meget jubler han også for tiden privat. Silas og hans store regnbuefamilie har nemlig sat deres hus til salg.
LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai flytter sammen
– Det er virkelig svært at finde noget, der er stort nok og passer ind i vores familieforhold. Men nu har vi fundet drømmestedet og skal finde ud af, om det kan lade sig gøre. Der er jo mange faktorer med blandt andet banken, der er ude af ens egne hænder, forklarer den 36-årige Silas spændt.
Det står da også klart, at drømmehuset skal have en vis størrelse. Der skal nemlig både være plads til Silas og kæresten Nicolai Schwartz, 33, eksmanden Johannes Nymark, 34, og hans kæreste Jeppe Christoffersen, 36, samt børnene Maggie My på fem og Bob Jones på tre og deres mor Louise Mahnkopf, 36.
– Folk nævner altid, at der må være meget praktik i vores hjem kontra i andre hjem, men det tror jeg egentlig ikke, at der er. Vi har en syv-syv ordning med børnene, hvor Louise har dem syv dage, og så har Johannes og jeg dem i de resterende syv, hvor vi selvfølgelig skal dele dem mellem os, forklarer Silas.
LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

Sjældent brug for en barnepige

Selvom familien er mange mennesker under samme tag, så er det ifølge musicalstjernen intet problem tværdimod.
– Jeg synes, at vi er rigtig fede til at være en familie, der hjælper hinanden og har lyst til at være sammen. Vi skal slet ikke holde os fra hinanden, selvom den ene har børnene. Ungerne er jo altid hjemme, og så er vi voksne der jo bare på skift. Det er meget sjældent, at vi har brug for en barnepige i hvert fald, griner Silas.
LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg skulle aldrig nogensinde have børn
Nu ser han frem mod den store families nye hus-eventyr.
– Det bliver mega mærkeligt at sige farvel til vores hus. Det har endnu ikke rigtig ramt mig, fordi det jo ikke er en realitet endnu. Man jeg kan godt se, at man kommer til at savne forskellige ting. Blandt andet legehuset i æbletræet. Men det hus, vi har kig på nu, det kan så meget andet godt, som vejer det op, synes jeg.
‘Dirty Dancing – The Musical’ har premiere 10. september i Scandic Falconer.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg var kun 14