Silas Holst og Nicolai flytter sammen - Her & Nu

Silas Holst og Nicolai flytter sammen

Silas og hans regnbuefamilie har sat deres hjem til salg. Forude venter et nyt hus, hvor Silas’ kæreste Nicolai også flytter med.

Af Lykke Buhl - 16. januar 2020 kl. 13:44

Tilbage i oktober måned afslørede ‘Vild med dans’-danseren Silas Holst og kæresten, den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Nicolai Schwartz, overfor Realityportalen, at de var gået igang med at lede efter et fælles hjem.
Her skulle der – udover Silas’ regnbuefamilie, der består af Silas’ eksmand Johannes Nymark, moren til deres børn, Louise Mahnkopf, og børnene Maggie My på fem og Bob Jones på to – også være plads til Nicolai samt Johannes Nymarks kæreste Jeppe Christoffersen, der ikke tidligere har har stået på postkassen hos regnbuefamilien.
LÆS OGSÅ: Nicolai bliver far uden Silas: Det sker snart

Sat huset til salg

Men nu tager den store familie det næste skridt i boligjagten. De har nemlig sat regnbuefamiliens 4-etagers villa i Brønshøj til salg til den nette sum af 5.995.000 kroner.
– Tiden er inde til en frisk start et nyt sted, fortæller Silas Holst til Realityportalen.
Han kan nu se frem til et nyt hjem med sin familie og ikke mindst at flytte officielt sammen med kæresten Nicolai, som han har dannet par med i lidt over to år. Det vækker også glæde hos Nicolai.
– Det bliver dejligt, at vi kan få samlet hele familien under et tag. Vi har det skide godt sammen alle sammen, lyder det glad fra Nicolai, der ingen skrupler har med at skulle bo med kærestens eksmand.

Silas - Mig, min mand og min kone, Vild med dans

Regnbueforældrene Silas Holst, Louise Mahnkopf og Johannes Nymark (Foto: Peter Hauerbach).


LÆS OGSÅ: Kæmpe drama mellem paradisoer: Mobning og storhedsvanvid

Noget i kikkerten

Det nye hjem er dog ikke kommet helt på plads endnu.
– Silas, Louise og Johannes er igang med at lede efter et større hus, hvor vi alle kan bo. Der skal være plads til hele regnbuefamilien, forklarer Nicolai.
Men nu har regnbuefamilien altså alligevel sat deres hjem til salg, selvom det nye hjem endnu ikke er fundet.
– Vi tænker, at man jo skal starte et sted, og nu har vi sat til salg for at komme igang, forklarer Silas.
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar går fra hinanden
Han kan dog fortælle, at det nye drømmehjem ikke er langt væk.
– Vi har noget i kikkerten, afslører Silas.
Den store familie har tidligere afsløret, at placeringen af deres kommende hjem er mindre vigtig, men at de ville foretrække Brønshøj igen, hvor de har været meget glade for at bo, og hvor Silas også selv er vokset op.
SE BILLEDERNE: ‘Årgang 0’-stjerne har fået kørekort – og kører galt første dag
Herunder kan du se opslaget, hvor Silas sætter huset til salg

 

Vis dette opslag på Instagram

 

TIL SALG! Så er tiden kommet til at vores elskede Ågerupgård skal have en ny familie (eller to) Vi har elsket alle år i dette helt fantastiske hjem, men tiden er inde til at vi skal videre og dette dejlige hjem på 4 etager skal have nye ejere. Det meste af huset blev gennemrenoveret i 2014 og har lagt vægge til fantastiske tider. Nu skal vi videre til noget andet og prøve noget nyt. Huset er optimalt hvis du vil have meget plads omkring dig, eller hvis man havde lyst til at bo med børn i den ene lejlighed og bedsteforældre i den anden. Eller alle mulige andre muligheder. Så hvis du mangler et hjem til den helt store familie med mulighed for to lækre lejligheder og dejlig stor have i verdens bedste nabolag så giv endelig lyd. Pris 5.995.000 kr. for hele herligheden. ❤️

Et opslag delt af Silasholst (@silasholst) den 15. Jan, 2020 kl. 9.46 PST

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Man kan blive afhængig af at være gravid
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne har fået nok