Sidste års 'Paradise'-vinder: Her er min favorit

Alle finalisterne er værdige vindere, men Sandy og Martin har imponeret Nicolas mest.

Af Mikkeline Andersen - 29. maj 2014 kl. 17:26

I aften er er der finale i dette års ‘Paradise Hotel’. Sidste års vinder, Nicolas, er ikke i tvivl om, hvem han helst ser vinde. Selvom alle er værdige vindere, når de er nået finalen.
– Jeg håber, at Sandy og Martin vinder det hele, fordi de har kørt spillet på en fed måde. Jeg kunne godt se det sjove i, at Sandy smider kuglen, men jeg tvivler på, at hun er kold nok til at gøre det, siger Nicolas til Realityportalen.dk og understreger:
– Jeg synes virkelig, hun har været stærk. Det må ikke være sjovt at være på et hotel, hvor der er så mange, som kører personligt på én.
LÆS OGSÅ: Panik før finalen: Bombeleg?
Undgå fjender

Foto: TV3

Nicolas tog pengene, men forærede Sandra et kørekort. (Foto: TV3)


Nicolas holdt sig gode venner med alle på hotellet, og det ser han som en væsentlig faktor, hvis man vil vinde programmet.
– Man skal kunne bide i det sure æble og ikke altid tage diskussionen, selvom man har lyst til det. Det gælder om ikke at have nogen fjender. Man skal også have talegaverne i orden, så man kan sikre sig selv derinde. Men vigtigst af alt, så skal man altid tænke, hvad der er bedst for én selv.
Derfor gælder det om at få de stærke spillere ud. Det optimale for dem, der ikke har været startcastere, er. at der ikke er nogen i finalen, som har været med fra første dag.
Hverken Martin, Sandy, Mille eller Balslev har været på hotellet, siden de luksuriøse omgivelser blev indviet.
LÆS OGSÅ: Vildt skuffet Laura efter exit: Jeg fortjente at vinde
Mangler spillet
Den tiende sæson af ‘Paradise Hotel’ vil af mange blive husket for heftige diskussioner mellem Henrik og Christian på den ene side og blandt andet Sandy på den anden. Flirt, sex og kysseri har også taget opmærksomheden, og det ærgrer Nicolas.
– Som i min egen sæson, så savner jeg, at der bliver vist noget mere af spillet. Jeg synes, der er for meget fokus på sex og folk, der siger dumme ting. I mine øjne er det spillet og taktikken, som er interessant at følge.
Se med i aften klokken 22:00, når vinderen af dette års ‘Paradise Hotel’ bliver afsløret.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel 2014’: Få get store knalde-overblik
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.