Sidney Lee har mistet sin bedste ven

Realitystjernens elskede kat gik bort natten til mandag.

Reality Awards
Af Mikkeline Andersen - 30. september 2014 kl. 9:07

– Min kat Pussy døde i går. Hun blev 15 år, skriver Sidney Lee på sin Facebook-side og fortsætter:
– Jeg vil aldrig nogensinde glemme Pussy, ligemeget hvor mange år der går, da jeg passede den, som var det mit eget barn de første 10 år af dens liv.
LÆS OGSÅ: Se Sidney Lee som teenager
Det startede med et opkald

Foto: Facebook

Her er Sidney sammen med bedstevennen Pussy, som nu er gået bort. (Foto: Facebook)


Som 20-årig fik Sidney Lee et opkald. Det var veninden Maya, der ringede for at fortælle, at hun havde en killing.
– Jeg forelskede mig hurtigt i den lille killing, som Maya havde døbt Pussy. På det tidspunkt boede vi mere eller mindre sammen på Østerbro, men tre år efter var jeg flyttet i min egen lejlighed. Der havde jeg Pussy alene fra 2002 til 2009, skriver realitystjernen.
I 2009 skulle Sidney Lee flytte, og han kunne ikke tage Pussy med. De sidste fem år af Pussys liv var noget rod, hvor den boede fem forskellige steder, erkender Sidney Lee. Megen tid sammen med sin elskede kat brugte han heller ikke.
– Jeg havde slet ikke set Pussy de sidste syv måneder, men min venindes søster, der blev den sidste, der passede den, fortalte, at det sidste halve år af dens liv havde været godt. Dagen før den døde, havde den ikke fejlet noget, men var død om natten, skriver Sidney Lee og tilføjer:

– Jeg ville gerne have haft Pussy de sidste fem år, men min situation har simpelthen ikke været til det.
LÆS OGSÅ: Nicole Brøggler bekræfter: Færdig med Sidney Lee
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.