Pernille: Sidney Lee-kyssefoto skyld i brud med kæresten

Et uskyldigt kyssefoto har fået fatale konsekvenser for den blonde nordjyde.

Af Ida Reihs Andersen - 23. november 2012 kl. 18:35

Bølgerne er gået højt de seneste par dage mellem Pernille Nygaard og Sidney Lee, som mødte hinanden under optagelserne til ’Divaer i junglen 2’.
Det startede med et uskyldigt kyssefoto af de to reality-stjerner. Så beskyldte Pernille Sidney Lee for at have narret hende til kysset. Men denne beskyldning faldt bestemt ikke i god jord hos Sidney Lee. Han kaldte Pernille en løgner.

Kysset med Sidney kostede forholdet til Pernilles kæreste. (Foto: SBS)


Siden har Pernille indrømmet, at hun pyntede på historien. Sandheden var, at kysset og billedet var frivilligt. Men ifølge Pernille havde hun grund til at pynte på historien.
– Jeg har private grunde til, at jeg pyntede historien. Man må tro, hvad man vil, fastslår Pernille overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sidney Lee har fået ny tatto
Han var skuffet
Pernille har overfor Sidney Lee forklaret, at hun pyntede på historien på grund af sin kæreste. Men for Pernille har sandheden fået fatale konsekvenser.
– 
Jeg er ikke sammen med min kæreste mere eller den fyr, jeg så, siger Pernille og fortsætter:
– Han var skuffet, og det endte med, at vi blev enige om, at vi bare stoppede den der. Men jeg holder af ham og savner ham allerede.
Stoler ikke på nogen
Pernille fortryder det, der er sket. Men mest af alt fortryder hun, at hun stolede på sine ’venner’ .
– Jeg fortryder, at jeg er så naiv at stole på nogen godt nok til at kalde dem mine venner, indrømmer Pernille og fortsætter:
– Jeg stoler ikke på nogen mennesker mere – kun mig selv! Jeg er bare dårlig til at være lukket inde i mig selv, slutter Pernille, som vidst pt ikke er på talefod med Sidney Lee.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.