Senta raser efter exit: Venskaber hjemmefra påvirkede spillet

‘Bikini Island’-deltageren er langt fra tilfreds med, at hun ingen chance havde for at sikre sin egen overlevelse i spillet.

Bikini Island
Af Mikkeline Andersen - 24. september 2015 kl. 22:45

Senta har flere gange bevist, at hun kan styre løjerne på ‘Bikini Island’, men her til aften kunne hun intet gøre, da hun blev stemt væk fra Pink Ø. Senta havde ikke stået med Pink Ø længe, og derfor var det svært at kæmpe imod sammenholdet på øen, og da hun samtidig var låst til øen, gjorde det drømmen om overlevelse i spillet til en umulig opgave.
– Jeg kunne ikke have gjort en skid for at sikre mig. Jeg har været låst hele spillet igennem, og jeg havde ikke mine venner fra Danmark med dernede. Jeg synes på ingen måde, at det er fair, at så mange kendte hinanden inden eller er rejst sammen derned, så de har kunnet laver planer med hinanden, fortæller en skuffet Senta til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Bikini Island’-herskerne: Vi styrer spillet
Spillet er unfair
Allerede da Pink Ø tabte vennevalget, vidste Senta, at hun havde sikret sig en tidlig billet hjem til Danmark. Det var nemlig kommet frem, at flere af deltagerne kender hinanden hjemme fra Danmark.
– Derudover rejste Wetter med Nanna, Martin, Pernille, Emma og Nicki. Og Wetter vidste, at hans kammerater kom derned, siger hun.
Senta vidste ikke på forhånd, at flere af deltagerne kendte hinanden, men hun vidste, at de ville rejse derned i grupper. Så hun troede, at alle gik ind til spillet med de samme fordele. Men det har langt fra været virkeligheden.

– Men jeg vil gerne sige, at det har ikke noget personligt med Wetter at gøre, og Wetter og jeg er venner i dag. Men det ville ikke være fair, uanset hvem af os, der fik så mange venner og bekendte ind.

LÆS OGSÅ: Nelly er ude af ‘Bikini Island’: Skulle aldrig have været hersker
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.