Camilla Framnes efter VILDT vægttab: Sådan har jeg tabt mig

‘De unge mødre’-deltageren har endelig knækket koden til et varigt vægttab.

Af Jonas Sand - 30. januar 2016 kl. 20:00

Camilla Framnes har kæmpet med vægten i mange år, og i både ‘De unge mødre’ og ‘De unge mødres drøm’ har vi fulgt hendes kamp mod kiloene. Og nu er det endelig i en kamp, hun har vundet.
Siden fødslen for syv måneder siden har hun tabt 30 kilo, men det er især i de seneste måneder, at det for alvor har taget fart for ‘De unge mødre’-deltageren. Og nu har hun nået sit første mål
– Jeg har en sund BMI for første gang i mange år. Det hele er bare gået så stærkt, og jeg er så glad for det. Jeg vil dog gerne tabe omkring otte kilo mere. Så har man jo også lige til en ferie og lidt, griner hun til Realityportalen.dk.
SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-mor i VILDT vægttab

 Træner hver dag

Den unge mor fra Nordjylland kickstartede sit vægttab med C9-kuren, men siden er der ikke tale om nogen mirakelkur eller noget, slår hun fast.
– Nej, det er intet hokuspokus. Jeg er bare begyndt at tælle kalorier. Jeg har altid tænkt, at det var for besværligt for mig, men nu begyndte jeg på det, og så fik jeg blod på tanden, siger Camilla og fortsætter:
– Hvis man træner, så må man spise ekstra, og jeg elsker jo bare mad. Jeg træner hver dag, og det har simpelthen gjort så meget. Først og fremmest for min krop, men jeg har også fået så meget mere overskud, og man har ikke den samme lækkersult, når man sørger for at spise ordentligt og træne.
Camilla træner cardio hver anden dag og styrketræning de andre dage. Og nu er hun kommet så langt ned i vægt, at det igen er blevet muligt for hende at dyrke en anden hobby, hun ellers var nødt til at droppe.
– Nu spiller jeg fodbold hver onsdag, og det er bare så fantastisk, at det igen kan lade sig gøre. Jeg glæder mig altid så meget til den dag om ugen, og jeg er som et lille barn, der bare venter på, at det skal blive onsdag, fortæller hun lykkeligt.
SE BILLEDERNE: Ung mor i topform kort efter fødsel

 “Kevin støtter enormt meget”

Camilla Framnes fandt lykken med Kevin Larsen, mens hun stadig var med i ‘De unge mødre’. De to har det stadig godt sammen, og bryllupsklokkerne ringer formentlig i det nye år. Og Kevin er en stor støtte for Camilla i forløbet.
– Han har nogle gange kommenteret på, at jeg aldrig er hjemme. Men han støtter mig enormt meget, og han ved godt, at selv om jeg bruger en times tid på træning hver dag, så får han og resten af familien det 1000 gange tilbage, fordi mit overskud er så meget større, siger Camilla, der forventer at holde vægttabet denne gang.
– Forløbet har været anderledes denne gang, og jeg har fuld opbakning hjemmefra. Jeg har ikke ændret noget på madfronten. Jeg spiser det samme, men nu har jeg bare mere styr på, hvor meget jeg spiser af det. Jeg har jo hele tiden vidst, hvordan jeg skulle tabe mig, jeg skulle bare have fingeren ud.
Herunder kan du se det billede, hun selv har delt af forvandlinger, og så kan du se flere billeder af Camilla Framnes gennem tiderne i galleriet over artiklen.
Camilla Framnes viser stolt sit vægttab frem på Instagram. (Foto: Instagram)
Kan du huske, da Kevin og Camilla var en tur på stranden i ‘De unge mødre’, før Camilla gik all in i kampen mod kiloene?

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes svinet til: Du skulle have samlet benene
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.