Se Knaldperlen brillere på engelsk

Knaldperlen og de andre konger er vilde med Thailand. Men det er ikke altid nemt, når de lokale ikke forstår det danske sprog.

Af Emilie Holm Egebro - 22. februar 2015 kl. 15:50

I aften ruller den nye sæson ‘Kongerne – Vilde i varmen’ over skærmen. Denne gang er ‘Kongerne’ kommet til Phuket i Thailand, hvilket både er nyt og spændende for deltagerne, som kun er vant til at udforske det danske land.
Værre for nogle af kongerne er, at thailænderne ikke taler eller forstår dansk. Især Knaldperlen og Sugar har sine udfordringer. Knaldperlen kæmper med sproget og forsøger sig med:
-The sun, how much is it varm?, for at finde ud af temperaturen i Thailand – se videoen nederst i artiklen for at finde ud af, om han får svar.
Men han er ikke alene, kæresten Sugar har også problemer med fremmedsprog – det har hun dog en god forklaring på.
-Engelsk og jeg, det er ligesom at sammenligne mig med en neger – det hænger ikke sammen, siger hun i søndagens afsnit.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Knaldperlen taler ud om fremtiden med Kia
Dolken og Knaldperlen er tilbage
Afsnittet byder på alt fra bar hud hos pigerne til mad-challenge hos fyrene. Phukets piger skal også udforskes i nattelivet, og mon ikke ladyboys bliver tjekket ud?
Find også ud af, hvordan Knaldperlen endelig får glæde af at være god til at bruge sin højre hånd.
Dolken er tilbage på skærmen, og det betyder spas og løjer fra ham og Knaldperlen som altid. I aftenens afsnit har vennerne fundet på en lille overraskelse til pigerne, som skaber hvin og skrig.
Se klippet fra aftenens afsnit og find ud af, om Knaldperlen får svar på temperaturen i Thailand.

 
 
LÆS OGSÅ: Derfor er Dolken med ‘Kongerne’ i Thailand
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.