SE KLIPPET: Mick Øgendahl og Anders W. Berthelsen i heftig diskussion

Mick Øgendahl og Anders W. Berthelsen er bestemt ikke enige.

Af Rikke Lynge - 24. juni 2022 kl. 17:00

Skuespiller Mick Øgendahl indtager igen rollen som Ralf, mens Anders W. Berthelsen er ny i rollen som hans bror Timo i den nye film ‘Alle for fire’, som er den nyeste titel i Rasmus Heides filmserie ‘Alle for én’, ‘Alle for to’ og ‘Alle for tre’.

Alt ånder fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf. De hænger ud med deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet. Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt. Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere! Timo får nu brug for alle kneb – og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage. Det bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle og Lars Ranthe sammen i hitserie på Viaplay

I det første klip fra filmen er Mick Øgendahl og Anders W. Berthelsen i en heftig diskussion om, hvorvidt en delfin er en fisk. Se det sjove klip øverst i artiklen.

En anden gammel kending er Gordon Kennedy som politimanden Toke, og i de øvrige roller medvirker bl.a. Stephania Potalivo, Lars Ranthe, Hella Joof, Rasmus Botoft, Esben Dalgaard, Anna Stokholm, Mikkel Vadsholt, Rasmus Hammerich og Ulf Pilgaard.

LÆS OGSÅ: ‘Klovn’ sæson 9 får premieredato: Se traileren her

Den danske komedie ‘Alle for fire’ har biografpremiere den 11. august.