Her er premieredatoen på efterårets vilde realityprogram

Hvis man har hungret efter et nyt reality-program at følge med i, så er der godt nyt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 7. september 2020 kl. 00:01

Så kan vi endelig løfte sløret for, hvornår efterårets helt nye og vilde realityprogram får premiere. ‘Singletown’ er kendt fra England, men nu er det altså for første gang produceret i en dansk version, som bliver vist på Dplay om ganske få dage.

I løbet af sommeren har seks par boet hver for sig i en penthouselejlighed i København. I seks uger skal de leve som “singler”, mens de går igennem et slags socialt kærlighedseksperiment, hvor de bliver udsat for både fester, dates og andre prøvelser. De ser hinanden få gange undervejs, hvor de får mulighed for at fortsætte eksperimentet som singler eller vende tilbage til livet som kærestepar.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne: Jeg spiser 33 piller for at komme igennem dagen

Den første danske version af ‘Singletown’ ruller over skærmen dette efterår. (Foto: Discovery Networks Denmark)

‘Singletown’ er altså helt nyt i Danmark, og det er nogle af dets deltagere også. Men der er også flere velkendte reality-stjerner at spotte. Deltageren er: Sami og Lea, Lenny og Melina, Christel og Teitur, Samira og Anne-Camilla, Naja og Amil samt Victor og Trine.

LÆS OGSÅ: WOW: Se traileren for Danmarks nye realityprogram her

– Vi har de seneste mange år set rigtig mange realityprogrammer, hvor det i bund og grund handler om at finde kærligheden. Her har vi for første gang et realityprogram, der sætter fokus på det, der kommer i kølvandet på den store forelskelse og kærligheden: nemlig parforholdets strabadser og store spørgsmål. Der er derfor noget helt andet og meget mere ægte og alvorligt på spil for de medvirkende. For er græsset virkelig grønnere på den anden side? Eller har man fundet den sande kærlighed? Det er store spørgsmål, som åbner for de helt store følelser, og som det kræver et afsindigt mod at turde vise for åben skærm, forklarer programdirektør på Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup.

LÆS OGSÅ: Har du mistet overblikket? Her er ALLE dansere, der er videre til liveshows

Realityprogrammet vil være tilgængeligt på Dplay fra søndag den 13. september klokken 10.00. Og den gode nyhed er, at der på premieredatoen vil blive frigivet hele to afsnit af Dplay.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene