‘Familien fra Bryggen’-stjerne: Jeg spiser 33 piller for at komme igennem dagen

Ronni Garner får ofte beskeder om, at det er dejligt, at han er kommet sig efter ulykken for snart fire år siden, men sandheden er, at han aldrig kommer sig helt.

Af Rikke Lynge - 28. august 2020 kl. 19:25

Udadtil virker han livsglad og ovenpå, hvilket har fået mange til at skrive positive beskeder som, “hvor er det dejligt at se, at du er kommet dig”, men sandheden er en anden hos musikeren fra Bjæverskov. Ronni Garner, der ofte er set i ‘Familien fra Bryggen’, når Linse skal udgive ny musik, kom for snart fire år siden ud for et trafikuheld. Det var den 23. december, at Ronni bliver ramt af en bil på motorvejen med 110 kilometer i timen, og siden den dag blev hans liv ændret for altid. Og selvom han prøver at holde humøret oppe, så er sandheden en anden dybt inde bagved.

LÆS OGSÅ: Nu åbner Linse op: Folk spørger mig, hvordan jeg kan holde til det

– Det er så sødt af alle at skrive, og det påvirker mig så meget til at få en god dag, men sandheden er, at jeg spiser 33 piller for at komme igennem dagen, og oven i det kommer Kodimagnyler ca. fire gange dagligt til hjælp mod hovedepinen. Så nej, jeg er ikke kommet mig. Jeg skal leve med piller og en ødelagt nakke, skriver Ronni i et Facebook-opslag.

Til Realityportalen har Ronni tidligere fortalt om de psykiske konsekvenser, som ulykken har haft for ham.

– Jeg lider i dag af angst, PTSD, og jeg er bange for mørke. Dét, der er allerværst, det er ikke at kunne være den far for ens børn, som man vil, og den mand, for ens kone, som man gerne vil. Og så er det at leve med de her smerter hver dag. Det gør ondt, fortalte Ronni dengang til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er navnet på Cengiz og Geggos datter

Kæmper for familien

Ifølge Ronni skriver han ikke opslaget på Facebook for at få medlidenhed, men han gør det for at folk kan forstå, hvad han går igennem.

– Jeg kommer mig aldrig, det er min viljestyrke, der gør, jeg kan spille nogle dage. Sang og musik gør, at jeg kan få lidt af det gamle tilbage, og alligevel er det langt fra det gamle liv, skriver Ronni og fortsætter:

– Min familie er grunden til, jeg kæmper, og her kan man mere, end man tror, og man kan bide mange smerter i sig, når det er nødvendigt, og jeg skal bare lære, hvor jeg ligger mine kræfter.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Kenneths tragiske ulykke: Skyld i vennens død

Ronni fik ved den sidste operation sat et stykke metal ind i nakken for at holde hans nakke oppe, hvilket også gør, at han ikke kan bukke hovedet længere, men hvis han skal opereres igen, så kan det medføre lammelse, og det vil Ronni for alt i verden gerne undgå.

På billedet herunder ses alle de piller, som Ronni dagligt må indtage for overhovedet at kunne komme igennem dagen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Linse og Alba udgiver børnesang

Læs mere om