'De unge mødre'-deltager åbner op om angst: Jeg følte, jeg svigtede som mor

Den unge mor åbner op om en personlig kamp i første afsnit af ‘De unge mødre på slottet’.

Af Jonas Sand - 20. januar 2019 kl. 19:28

Der ventede både udfordringer og oplevelser for de fire unge mødre Luna Munk, Simone Pedersen, Martinna Petersen og Nanna Eliasen, da de skulle optage de fire specialprogrammer ‘De unge mødre på slottet’, som Kanal 4-seerne får lov til at se fra på mandag.
SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-Simone har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!
LÆS OGSÅ: Ung mor klar til ‘Vild med dans’
Det gennemgående tema er selvudvikling, og de fire mødre skal lære at elske sig selv. Derfor bliver de kastet ud i forskellige udfordringer, og de åbner alle op om forskellige ting, som de enten har gennemgået eller stadig gennemgår.
Simone åbner blandt andet op om den angst, hun blev ramt af, da hun blev mor for lidt mere end to år siden. Her fødte hun datteren Emliy, men det var ikke kun lykkelige følelser, den unge mor følte indeni.
– Da Emliy kom til verden, der fik jeg angst, og jeg følte, at jeg svigtede som mor. Der var mange ting, jeg ikke kunne. Jeg kunne for eksempel ikke gå til babysvømning, og jeg kunne ikke være den glade mor, som jeg gerne ville, fordi jeg skulle lære noget helt nyt. Jeg skulle lære at arbejde med det her angst, fortæller Simone blandt andet.
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten
LÆS OGSÅ: Trist ung mor tvunget til stor beslutning: Endnu et nederlag
Herunder kan du høre Simone fortælle mere om angsten, inden du kan se hele premiereafsnittet af ‘De unge mødre på slottet’ på mandag klokken 20:00 på Kanal 4 – eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand
LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud efter hård fødsel: Jeg måtte i fuld narkose