'Paradise'-Caroline: Derfor fortryder jeg ikke onani på tv

Der er en ganske særlig grund til, at Caroline ikke fortryder sin opførsel for rullende kameraer.

Af Louise Vilsbøl - 8. marts 2018 kl. 11:00

Da Caroline Petersen deltog i ‘Paradise Hotel’ for to år siden, kan man roligt sige, at hun kom på alles læber. Den kun 18-årige pige blev hurtigt kendt for sit åbne forhold til sex og ikke mindst onani. Hele sæsonen igennem, hvor hun nåede fra startcastet og helt til finalen, onanerede hun på livet løs for åben skærm.
Derfor er et af de spørgsmål, hun ofte får fra fans, om hun fortryder al sin onani på tv, og nu svarer hun på det spørgsmål på sin nye blog.
– Jeg har det sådan med alt, jeg laver, at jeg ikke fortryder noget af det. Der er ikke noget værre end at gå og fortryde noget, man alligevel ikke kan lave om. For mig er onani en naturlig ting, som de fleste gør. Det er bare ikke alle, der får det vist på tv, skriver hun på bloggen og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud: Kærester med Jesper Buch?
– Derudover går jeg meget op i, at kvinder ikke bør skamme sig over, at vi gør det. Hvis en mand nævner, at han gør det, får han nærmest en high-five af sin ven, og ingen siger noget negativt til det. Hvis en kvinde derimod indrømmer, at hun gør det, så får folk nærmest deres mad galt i halsen. Nogen kan sågar finde på at sige, at så er man billig, og jeg ved ikke hvad.
LÆS OGSÅ: Fie og Caroline i ny bitchfight: Du er en luder!

Forstår godt forargelse

Carolines store trang til at onanere skabte både debat udenfor og indenfor hotellets mure, og det er ikke al debat, der er lige positiv, erkender den 20-årige realitydeltager.
Jeg forstår derimod godt, at nogen folk er blevet forargede over, at jeg har været så åben om det og så lige på tv. Men når man er med i et program i så mange dage, og man er vant til at gøre det ofte, så er det svært at skulle undvære helt. Jeg er en åben person, og sådan er det, fastslår hun på bloggen.
Om Caroline fortsætter, hvor hun slap, når hun senere på året deltager i ‘Divaer i junglen’ vil vise sig. Men nu kan man altså også følge med i Carolines liv på bloggen, som man finder HER.
LÆS OGSÅ: Helt nøgen: Ung mor smider alt tøjet i nyt tv-program
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fødte hjemme i sofaen: Nu taler hun ud om lynfødsel