Se billedet: Så meget har Melissa taget på under graviditeten

Det er ikke nær så meget, som sidst hun var gravid.

Af Lise Nygaard - 20. maj 2017 kl. 12:55

‘Reality’-baben Melissa Nielsen kan blive mor til to, hvornår det skal være. Hun har allerede sønnen Mason med ‘Robinson’-kollegaen Mikkel Serwin, som hun ikke er sammen med længere, og nu venter hun en datter, som hun har valgt at få alene.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Robinson’-Melissa og sønnen indlagt
Det er ikke kun kønnet, der er anderledes denne gang, selve graviditeten er også helt anderledes end første gang.
– Jeg har været på vægten nu. Der er kommet 19 kilo ekstra, men nu handler det jo kun om dage, så jeg synes, det er okay i forhold til dengang med Mason, hvor jeg tog 36 kilo på, fortæller Melissa til Realityportalen.dk.

19 kilo er det blevet til for reality-baben. Foto: Privat


Og den lavere vægt har selvfølgelig også gjort det nemmere for Melissa at være gravid uden en mand ved sin side.
– Det er først nu, jeg ikke kan holde til at lave noget vildt, hvor jeg med Mason jo allerede lå i sengen fra 12 uge, fortæller Melissa.
LÆS OGSÅ:  GALLERI: Så sød er sønnen til tidligere ‘Robinson’-par
Men på trods af den manglende far har Melissa ikke manglet hjælp under graviditeten.
– Min familie og venner er der så meget og er sådan helt oppe at køre – mere end en far ville være, så kunne ikke ønske mig andet. De spørger hele tiden samt vil mærke maven. Så hun får masser af kærlighed.
En særlig sweater
Når Melissas datter, som skal hedde Mynte Sophia, kommer til verden, har mor allerede sørget for, at den lille prinsesse kommer til at se godt ud.
– Det er nok lidt sjovere at købe tøj til en pige end en dreng. Men mest fordi man kan få så mange fine kjoler, og jeg er jo selv pige, så selvfølgelig skal hun også have en masse fine kjoler at være i.
LÆS OGSÅ: Melissa giver gode råd til kommende ‘Robinson’-par
Men på trods af de mange hyldemeter med tylskørter og blondekjoler er det faktisk en af Masons gamle trøjer, Melissa glæder sig allermest til at trække over hovedet på Mynte Sophia.
– Jeg har gemt en strikket trøje og hue, min mor lavede til Mason, og den betyder selvfølgelig alt for mig nu, hvor hun ikke er her længere, så det bliver stort, når hun kan komme i den, fortæller Melissa.
Melissa har ikke ønsket at afsløre den præcise termindsdato, men fortæller som nævnt, at det handler om dage nu.
LÆS OGSÅ: Chokeret Melissa: Mason må ikke beholde julegaverne fra Mikkel
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Gravid ‘Robinson’-babe afslører kønnet
LÆS OGSÅ: Robinson-stjerne bliver strip-dronning
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Robinson’-vinder dater reality-kollega
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.