SE BILLEDET: Irinas navn er foreviget på kærestens arm

Realitybabens kæreste har fået sig en ny tatovering til samlingen, som hylder en stolt Irina.

Af Emilie Holm Egebro - 1. august 2016 kl. 14:57

I april fik reality-stjernen Irina Olsen sig noget af en overraskelse, da kæresten Morten Brangstrup Olsen kom hjem og havde fået sig en ny tatovering. I anledningen af datterens Allessias fødsel, havde han nemlig fået tatoveret hendes initialer, AMO, på halsen.
Nu har Morten endnu en gang formået at overraske Irina med en tatovering. Denne gang er den dog ikke til ære for datteren, men Irina selv.
– Morten har fået endnu en tatovering. Af mit navn. That’s pretty crazy. For en uge side var han i Alanya for at optræde, og jeg fik pludselig en Snapchat med, at han var ved at blive tatoveret igen. Jeg har joket lidt med, at det så var min tur nu, hvor han allerede har Allessias initialer, men jeg troede dog ikke, at han ville gør det, skriver Irina på sin blog og fortsætter:
– Som regel ville vi da også mene, at det bare er en dårlig idé at få hinandens navne tatoveret, men jeg har født vores barn. Så det mindste, han kan gøre, er at få mit navn tatoveret. Jeg kommer dog ikke til at få en tatovering med hans navn, for jeg gør mig ikke i tatoveringer. Men jeg kan godt lide, at jeg altid er der på hans arm nu. Det er meget sødt.
Se tatoveringen i galleriet øverst samt Mortens tatovering af Allessias initialer.
LÆS OGSÅ: Kæresten overraskede Irina med sød tatovering
LÆS OGSÅ: Irina: Det må min datter IKKE arve fra mig
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.