SE BILLEDERNE: SÅ meget har Amalie tabt sig efter fødslen

Realitystjernen har knoklet for at smide de overflødige graviditetskilo.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 30. november 2016 kl. 19:25

25-årige Amalie Szigethy vejede 103 kilo, da hun fødte lille Josephine tilbage i juli måned. Sidenhen har realitystjernen arbejdet hårdt for at komme kiloene til livs.
– Det skulle jo ske, tænker jeg. Jeg har aldrig været en stor pige, derfor ligger det naturligt for min krop, at jeg ikke skal veje meget. Jeg vidste godt, at en stor del af vægttabet det ville ske automatisk, men jeg har da måtte kæmpe for det, siger Amalie til Realityportalen.dk.
Selvom Amalie elsker rollen som mor og føler, at hun har været heldig med datteren, som er nem at have med at gøre, savner hun at kunne gøre mere ved vægttabet.
– Jeg ville ønske, at jeg havde tid til at træne i et fitnesscenter. For så ville mit vægttab gå hurtigere. Jeg kan godt blive irriteret over, jeg ikke taber mig hurtigere, men ja, sådan er det jo, siger hun.
SE BILLEDERNE: Så lækker er Amalie Szigethys søster
Kæmper med de sidste kilo
Amalie har siden fødslen tabt 35 kilo, men der mangler stadig noget, før hun er tilfreds.
– Jeg vejer 68 kilo nu, så jeg mangler fire kilo, så er jeg nede på min normalvægt, siger hun og tilføjer:
– De sidste kilo er pisse irriterende, men når jeg har tøj på og kommer i hæle, så ligner jeg egentlig mig selv, så indtil videre er jeg stolt af, at jeg har tabt mig så meget allerede.

Foto: Privat

Fornuftig kost og gåture med datteren er årsagen til det flotte resultat. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy tog 41 kilo på: Jeg levede af sovs og kartofler
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.