SE BILLEDERNE: 'Paradise'-babe har været under kniven - Her & Nu

SE BILLEDERNE: 'Paradise'-babe har været under kniven

En tidligere ‘Paradise’-vinder har netop været igennem en stor operation i ansigtet.

Af Emilie Holm Egebro - 19. september 2017 kl. 12:42

Den seneste uge har været en hård omgang for den tidligere ‘Paradise’-vinder fra 2012, Sandra ‘Kassandra Gold’ Rud Gaasedal. Onsdag i sidste uge kom hun nemlig på operationsbordet på Odense Sygehus, hvor hun skulle have opereret sine kæber.
‘Paradise’-baben har dog længe vidst om operationen, da hun efter et tandlægebesøg tilbage i 2015 fik at vide, hvad der ventede hende:
– Jeg har altid haft meget hovedpine, og en dag hos tandlængen spurgte hun, om mit hoved tit gjorde ondt – hvor jeg sagde ja. Hun kunne se, at mine tænder og kæbe ikke stod ordentligt, og det kunne godt være, at det var de to ting, der skyldtes min evige hovedpine, fortæller Sandra på sin blog.
– Et par måneder senere startede jeg med at få togskinner på alle tænderne, og dem har jeg så haft på i halvandet år nu. Og i onsdag fik jeg så min store kæbeoperation. Min overkæbe var for smal, og derudover var den stoppet med at vokse før tid, så derfor har den ikke passet til min underkæbe, som var længere fremme. Derfor havde mine tænder nærmest lagt sig inde bagved, forklarer hun om problemet med hendes kæber.
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-Sandra afslører: Så få snakker jeg stadig med fra hotellet
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder drømmer om nyt eventyr
Blodnæse og opkast
‘Paradise’-vinderen beskriver kæbeoperationen som en meget voldsom omgang, og da hun vågnede efter narkosen, var oplevelsen langtfra overstået.
– Jeg kan huske, at jeg ikke rigtig kunne tale, hele min mund spændte bare ekstremt meget, og jeg lå egentlig bare og slappede af. Jeg prøvede at drikke lidt saft, men jeg begyndte at kaste op med det samme. Jeg kastede rent blod op, fordi det var røget ned i min mave under operationen. Derudover blødte min næse også konstant, og samtidig var jeg så svimmel, at jeg ikke selv kunne gå. Når jeg skulle tisse, var de nødt til at køre mig i kørestol, fordi jeg var så dårlig, skriver Sandra på sin blog.
– Først næste morgen kunne jeg gå selv, og der kunne jeg også begynde at få lidt væske ned. Jeg havde derfor stadig drop i, og de sagde, at jeg skulle være der en nat mere, fordi de ikke kunne udskrive mig, så længe jeg ikke selv kunne få noget ned. Mit ansigt hævede mere og mere, og om aftenen kastede jeg blod op igen. Dagen efter fik jeg det dog bedre, og jeg fik lov til at komme hjem om aftenen, fortsætter Sandra, der dog heldigvis er i bedring nu:
– Det går meget bedre end de første par dage. Jeg er dog stadigvæk meget hævet og begyndt at få gule/blålige mærker ned af kinder, kæber og brystkasse. Jeg regner med at være tilbage i skolen i næste uge. Lige nu har jeg dog ikke lyst til at gå ud med et helt hævet ansigt og en mund, som jeg har svært ved at lukke. Men jeg kan allerede nu mærke, at mit bid er helt anderledes, hvilket er dejligt, fortæller hun til Realityportalen.dk.
Se billeder af Sandra efter operationen øverst i galleriet.
Læs mere om Sandras kæbeoperation på hendes blog HER!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder viser ringen frem
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.