SE BILLEDERNE: Kronprinsparrets skønne ferie

Det blev ikke til nogen stor udlandsrejse i år. Til gengæld nyder familien den danske sommer i Sønderjylland.

Af Nikolaj Vraa - 25. juli 2020 kl. 11:58

Efter tre herlige uger på Gråsten Slot, sagde kronprinsfamilien i fredags tak for denne gang med et par skønne familiebilleder.

– Et par dejlige minder fra sommeren i det smukke Gråsten. Med ønsket om en fortsat god sommer – helst med lidt mere solskin, lød det i deres hilsen, inden de pakkede bilerne og kørte til Skagen, hvor ferien fortsætter.

LÆS OGSÅ: ØV! ‘Vild med dans’ udskydes

Selv om regnvejret har præget opholdet, så var der også rig mulighed for at ride i skoven og spille tennis på slottets egen bane. Og som altid var kronprinsparret også værter for en masse venner fra København, der lagde vejen forbi det sønderjyske til fest og farver.

Der var også drama, da et batteri i en golfvogn kortsluttede og fik den til at selvantænde i slotshaven. Sønderborg Brand & Redning rykkede hurtigt ud og fik slukket ilden, der aldrig var til fare for mennesker eller slottet.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’ i vild konflikt: Vi er rystede

Inden de kongelige i sidste uge tog videre til Nordjylland, rundede de første halvdel af ferien af med den traditionelle tur til Legoland i Billund. Her blev kronprinsesse Mary i torsdags set i blandt andet ‘Polar X-plorer’ forlystelsen sammen med en begejstret prins Christian og hans søskende.

Først tirsdag forlagde dronning Margrethe residensen til Gråsten Slot fra Marselisborg Slot, hvor hun har været siden midten af juni. Det betød, at hun ikke nåede at tilbringe tid med kronprinsfamilien på slottet denne sommer. Til gengæld får hun besøg af prinsesse Benedikte og sammen genåbner de på fredag dronning Ingrids køkkenhave efter et årelangt renoveringsprojekt.

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse

Se alle billederne på det danske kongehus’ Instagram herunder

LÆS OGSÅ: Mary og Frederik dropper udlandet: Tager corona alvorligt

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse