SE BILLEDERNE: Gustav fylder i dag 30 år: Der er sket meget siden ‘Dagens mand’

Realityportalen hylder i dag Gustav og kigger tilbage på den udvikling, han har gennemgået de seneste 12 år som offentlig person.

Af Rikke Lynge - 11. juli 2020 kl. 20:55

Gustav Salinas blev et velkendt ansigt på dansk tv, da han i 2008 for første gang medvirkede i ‘Dagens mand’ på TV 2. Dengang indsmurt selvbruner og i Burberry fra top til tå med skarpe og til tider lidt naive og uvidende kommentarer. I dag fylder Gustav 30 år, og der er sket meget, siden dengang for 12 år siden, hvor Gustav for første gang stod frem i et datingprogram på tv.

– Mange mennesker får en krise, når de bliver 30, men jeg må indrømme, at når jeg ser tilbage på de 30 år, der er gået, kan jeg kun smile og grine. De venner, familie, de kærester jeg har haft gennem tiden, og alle jer, der har fulgt mig, siden jeg trådte frem i medierne for 12 år siden – tak fordi I har været der både i op-og nedture, skriver Gustav på Instagram.

LÆS OGSÅ: Gustavs store succes: Ingen troede på en realitystjerne

I dag arbejder Gustav som online coach i egen virksomhed ‘Fitnessnu’, og han viser jævnligt flotte resultater frem på sine sociale medier af klienter, som har gennemgået en stor livsstilsændring både psykisk og fysisk. De flotte resultater har givet Gustav anerkendelse i sundhedsbranchen og som forretningsmand generelt.

– Noget, jeg virkeligt har lært, er, at man bliver klogere med alderen. Man bliver mere livserfaren og får nye værdier. En af de værdier, der især har fyldt rigtig meget de sidste par år, er, at kunne gøre en forskel for andre mennesker, for i bund og grund er det det, der gør mig utroligt lykkelig, skriver Gustav, der i dag skal holde et brag af en fest.

LÆS OGSÅ: Gustavs vilde sats: Køber aktier for festpenge

Realityportalen hylder Gustav og har samlet nogle af de bedste billeder gennem Gustavs 12-årige tv-karriere. Se dem øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Mange mennesker får en krise når de bliver 30, men jeg må indrømme at når jeg ser tilbage på de 30 år der er gået, kan jeg kun smile og grine ?⁣ ⁣ Bare tanken om alle de ting der er sket i mit liv, fylder mig med kærlighed og glæde ?⁣ ⁣ De venner, familie, de kærester jeg har haft gennem tiden, og alle jer der har fulgt mig siden jeg trådte frem i medierne for 12 år siden – tak fordi I har været der, både i op-og nedture ?⁣ ⁣ Noget jeg virkeligt har lært er at man bliver klogere med alderen ? Man bliver mere livserfaren og får nye værdier. En af de værdier der især har fyldt rigtig meget de sidste par år er, at kunne gøre en forskel for andre mennesker, for I bund og grund er det det, der gør mig utroligt lykkelig ?⁣ ⁣ Jeg glæder mig allerede til det næste årti, hvor jeg vil stræbe efter et endnu sundere Danmark, og jeg håber inderligt I har lyst til at følge med på sidelinjen!⁣ ⁣ Nu kan jeg snart ikke vente mere til den 11. juli, hvor jeg vil holde et brag af en fest ?⁣ ⁣ Jeg vil bare gerne sige TAK til dig der læser dette. ⁣ ⁣ Dig der har været der for mig og dig der så mig første gang på TV2, indsmurt i selvbruner i Dagens Mand, fordi fuck hvor er der sket meget siden dengang ?⁣ ⁣ ? www.fitnessnu.nu⁣ ⁣ Love Gustav ?

Et opslag delt af Gustav Salinas – Online Coach (@gustavsalinas) den

LÆS OGSÅ: Mai Manniche raser over gravid-kommentar – nu tager hun hævn

Læs mere om