Gustavs store succes: Ingen troede på en realitystjerne

Gustav fik sig et ry som uvidende og naiv, da han som kun 18-årig medvirkede i ‘Dagens mand’. I dag driver Gustav forretning med stor succes.

Af Rikke Lynge - 1. maj 2020 kl. 19:25

Gustav Salinas blev kendt, da han stod i panelet i TV 2 programmet ‘Dagens mand’, senere er der kommet et utal af reality-programmer på CV’et blandt andet ‘For lækker til love’, ‘Divaer i junglen’ og ‘Gustav og Linse på udebane’. Men det er efterhånden en del år siden, Gustav var fast indhold i tv-flowet. I dag driver Gustav seriøs business inden for sin passion træning, hvor han hjælper klienter ned i vægt, og dette med stor succes.
– Jeg er målløs og tom for ord, men mest af alt, så er jeg utrolig taknemmelig. I dag har jeg udgivet min nye kogebog ‘Fra fat til fabulous – Sommerslank på 30 dage’. Og jeg kan allerede kalde den for en bestseller, og jeg kan også fortælle jer, at den allerede er udsolgt den første dag. Tak er et fattigt ord, men jeg er simpelthen så taknemmelig for alle jer, der gang på gang tror på mig, skriver Gustav i et opslag på Instagram og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Gustav og Kenneth skal være forældre
– Jeg har igennem mit liv mødt meget modstand. Men jeg har gang på gang rejst mig op og sagt til mig selv; “jeg kan, jeg vil, og jeg gør det”.⁣ Og det er lige præcis de redskaber, jeg giver videre hver dag til mine online klienter.
LÆS OGSÅ: ADVARSEL! Blodige billeder: Rikke Gøransson på akutmodtagelsen

Kan en reality-stjerne få succes?

Gustavs nye bestseller er et resultat af fem års arbejde med vægttab og utallige succeser med klienter, og så indeholder den 40 lækre opskrifter uden tilsat sukker.
– Jeg elsker mit arbejde og mine klienter, og så brænder jeg for at hjælpe andre mennesker, skriver Gustav i et andet opslag.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde til sine følgere: Skriv ikke til mig om min krop og vægt
Men vejen har til den store succes har været lang og tung, og Gustav har mødt meget modstand undervejs, som kun har gjort ham stærkere.
– Jeg har igennem årene fået at vide, at en realitystjerne som mig aldrig ville kunne komme til at arbejde med det, jeg elsker mest – nemlig sundhed og fitness. Vi har alle sammen en fortid, men det er ikke ens betydende med, at den skal diktere vores fremtid. Det er også den overbevisning, jeg har haft igennem årene, og som jeg gør alt for at lære mine skønne online klienter.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lea lukker munden på sine følgere med et helt nyt billede
Gustav er i dag specialist inden for vægttab og har sit eget firma Fitness.nu, hvor han hjælper online klienter med vægttab, muskelopbygning, forbedret helbred og en sundere livsstil.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg er målløs og tom for ord! ?⁣ ⁣ Men mest af alt, så er jeg utrolig taknemmelig ?⁣ ⁣ I dag har jeg udgivet min nye kogebog “Fra fat til fabulous – Sommerslank på 30 dage” ?⁣ ⁣ Og jeg kan ALLEREDE kalde den for en bestseller ??⁣ ⁣ Og jeg kan også fortælle jer, at den allerede er UDSOLGT på første dagen ??⁣ ⁣ “Tak” er et fattigt ord. Men jeg er simpelthen så taknemmelig for alle jer der gang på gang tror på mig.⁣ ⁣ Jeg har igennem mit liv mødt meget modstand. Men jeg har gang på gang rejst mig op og sagt til mig selv “Jeg kan, jeg vil og jeg gør det”.⁣ ⁣ Og det er lige præcis de redskaber jeg giver videre hver dag, til mine online klienter ?‍♀️⁣ ⁣ Fordi alt er muligt!⁣ ⁣ Og nogen gange er det vigtigste at have en der tror på dig. Og du skal vide jeg TROR på dig!⁣ ⁣ Lov mig altid at tænke stort – Du fortjener det! ?⁣ ⁣ ? www.Fitnessnu.nu

Et opslag delt af Gustav Salinas – Online Coach (@gustavsalinas) den


LÆS OGSÅ: Linse jubler over nyhed: Jeg er ved at tude