SE BILLEDERNE: Det skete efter ‘Vild med dans’-finalen

Årets sæson af ‘Vild med dans’ har på alle måder skillet sig ud fra tidligere år.

Af Lykke Buhl - 20. december 2020 kl. 11:22

Normalt plejer der at være stor festivitas efter en ‘Vild med dans’-finale.

LÆS OGSÅ: Albert & Jenna giver ikke slip: Vi er blevet afhængige af hinanden

Men på grund af coronakrisen har der i år ikke været den sædvanlige menneskehorde i ‘Vild med dans’-studiet – og heller ikke den sædvanlige vilde efterfest.

På grund af restriktionerne var det nemlig kun de tidligere dansepar, der måtte sidde med som publikum. Så årets ‘Vild med dans’-finale blev fejret ved at deltagerne skålede sammen efter, at kameraerne blev slukket, og så var det ellers hjem hver for sig.

LÆS OGSÅ: LISTE: De har vundet ‘Vild med dans’ gennem tiden 

Nukâka: Hjem til manden

Én, der dog glædede sig særligt meget til at komme hjem, var skuespiller Nukâka Coster-Waldau.

Selvom hun nød at kunne fejre finalen kun med de andre og ikke mindst dansepartneren Silas, så havde hun nemlig aftenen forinden fået en længe ventet “gæst” hjem: Nemlig sin mand Nikolaj Coster-Waldau, der netop var vendt hjem på juleferie fra optagelserne i Island.

– Han landede i går aftes, så nu kommer jeg hjem til en samlet familie lige om lidt. Vi skal indhente en masse i morgen, lød det med et smil fra Nukâka efter finalen.

Nukâka har undværet sin mand Nikolaj i tre måneder. Fredag aften kom han hjem, og han skulle have set finalen i studiet, hvis ikke corona havde fået sat en stopper for det.

Nukâka med sin mand, Nikolaj Coster-Waldau. (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Nukâka & Silas: En katastrofe, hvis vi havde vundet!

Da Nikolaj kom hjem i går aftes, nåede Nukâka nemlig kun kort at se ham, før hun skulle i seng, så hun kunne komme tidligt op til de sidste forberedelser til ‘Vild med dans’-finalen. Men fra nu af er det altså familien, der skal have Nukakas udelte opmærksomhed.

I galleriet øverst i artiklen kan du se alle deltagerne efter finalen.

TAG QUIZZEN: Den store ‘Vild med dans’-quiz