SAY WHAT: Scott Disick scorer millionhyre uden at røre en finger

Kourtney Kardashians eks-mand kan stadig grine hele vejen til banken.

Af Jonas Sand - 15. juli 2015 kl. 10:25

Scott Disick er ikke længere en del af ‘The Kardashians’. Så meget står efterhånden klart, men spørgsmålet er, om det også betyder et farvel til den succesfulde tv-serie ‘Keeping Up With the Kardashians’.
Tv-holdet har nemlig ikke tænkt sig at vise Scotts vilde singleliv, som han allerede er godt i gang med. Inden bruddet med Kourtney Kardashuan blev offentliggjort, var han rejst på ferie med eks-kæresten, og kort efter blev han fotograferet med en ukendt kvinde og masser af stoffer.
Det er do0g muligt, at tv-holdet vil bruge ham i optagelser, der relaterer sig til eks-kæresten Kourtney, som han har tre børn med. Og hvis han stiller så til rådighed for det, så kan han se frem til en klækkelig belønning.
Ifølge TMZ står der nemlig intet i hans kontrakt om, at han skal medvirke i serien for at få løn. Så længe han er til rådighed for tv-holdet, så kan han se frem til at få fire millioner dollars – omkring 27 millioner kroner – ind på kontoen hvert år. Uden at røre en finger.
SE BILLEDERNE: Efterlod syg Kourtney og tog på ferie med eks
LÆS OGSÅ: Klar til afvænning? Scott Disick dropper festplanerne
LÆS OGSÅ: Trods bruddet: Scott Disick holder kontakten med børnene
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.