SAY WHAT: Er Caroline og Fie blevet venner?

Det er kun halvanden måned siden, de to var i krig, men nu tyder noget på, at de er blevet venner.

Af Louise Vilsbøl - 8. marts 2018 kl. 15:00

I går aftes lagde Fie Laursen to billeder ud på sin Instagram-profil, hvor man kunne se hende stå side om side med Caroline Petersen, som hun ellers har været i åben krig med i medierne tidligere. Så sent som i januar måned kaldte Caroline Fie for en luder, mens Fie kaldte Caroline for fed og hånede hende via sine sociale medier.
Men nu er forvirringen total, for nu står de og smiler arm i arm på Instagram, og Caroline har sågar lavet en kommentar til det ene billede med en masse hjerter. Vil det så sige, at Fie er blevet venner med Caroline?
LÆS OGSÅ: Fie og Caroline i ny bitchfight: Du er en luder!
– Nej, det er jeg ikke. Vi bliver aldrig veninder, men der er sket nogle ting, der gør, at vi kan stå ved siden af hinanden og snakke sammen. Jeg hader hende ikke, som jeg gjorde før, og det vil I meget snart kunne forstå. Men, vi har haft nogle voldsomme skænderier, og ting I slet ikke har set, da det er sket uden for pressen, skriver Fie på sin blog og fortsætter:
– Jeg kan ikke sige så meget andet, end den sidste måneds tid var turbulent, men nu kan vi sagtens stå ved siden af hinanden, som I ser her. Men nej, vi er ikke blevet veninder, og det bliver vi heller ikke – Men jeg tror, vi begge er ved at blive ældre, og det klæder os at give slip på fortiden.
LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu

Hvor meget ældre kan man blive på halvanden måned?

Det lader altså til, at de sidste 50 dage, siden deres sidste bitchfight, har ældet de to tidligere kamp-høner i en sådan grad, at de nu kan begrave stridsøkserne og stå og smile side om side. Da Realityportalen spørger Fie, hvor meget ældre man kan blive på halvanden måned, er svaret kort og smilet bredt:
– Tydeligvis meget!
I sit blog-indlæg skriver Fie, at der i næste uge kommer en nyhed ud, hun har ventet længe på og glædet sig til at kunne dele, derefter kan hun sige mere om, hvad der er sket.
Om det har noget at gøre med, at begge de to divaer ifølge Realityportalens oplysninger har tilbragt en lille måneds tid i junglen i slutningen af januar i i februar, da de deltog i ‘Divaer i junglen’, skal ikke kunne siges.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen tilbudt millionbeløb for pornofilm
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen
LÆS OGSÅ: Helt nøgen: Ung mor smider alt tøjet i nyt tv-program