Sasha Klæstrup sætter ord på fødslen

Sasha Klæstrup har født en pige natten til mandag, og selvom det var tredje gang, så var det en fantastisk oplevelse.

Af Rikke Lynge - 20. januar 2021 kl. 17:18

Sascha Klæstrup blev mor for tredje gang natten til mandag og fødte datteren Nora på sin terminsdato den 18. januar. Selvom Sasha har født to gange før, så er oplevelsen lige stor hver gang.

Forløbet gik rigtig godt. Min mand og jeg kom ind på hospitalet ved en halv et tiden og tog hjem igen mandag morgen klokken 7. Jeg havde en masse smerte på grund af mine veer, men min mand var rigtig god og støttende. Han hjalp mig igennem det hele og gjorde fødslen fantastisk. Han var rolig hele vejen igennem, og han tog også imod lille Nora og klippede navlestrengen, fortæller Sasha til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! Nu giver Samira ny status på kærligheden

På trods af et godt fødselsforløb fik Sasha nogle problemer til sidst.

– Jeg havde svært ved selv at få hende ud, så jordemoderen måtte lige hjælpe til, men alt gik godt, fortæller baben fra ‘Divaer i junglen’.

LÆS OGSÅ: Hannah fra ‘De unge mødre’ har født

For Sashas mand, Montaser Bel-Lah Zaghmout, er det første barn, men Sasha har to piger i forvejen fra et tidligere forhold, og de to store piger har taget godt imod deres lillesøster.

– De blev så glade og sidder på skift og hygger med hende, fortæller Sasha.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt

Når man som Sasha føder midt i en pandemi, er der visse forbehold at tage.

– Venner og familie er mere end velkommen, men andre må lige vente lidt, og det har folk meget forståelse for heldigvis, fortæller Sasha til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup vil ikke have børn: Stop med at spørge mig

Læs mere om