Sarah Kildevæld om lillebror i 'Topmodel': Jeg er stolt

Sidste års ‘Topmodel’-vinder er stolt over, at hendes lillebror Daniel klarer sig så godt i dette årets ‘Topmodel’.

Af Emilie Holm Egebro - 7. oktober 2015 kl. 17:55

Vinderen af sidste års ‘Topmodel’, Sarah Kildevæld Madsen, afslørede tidligere på måneden, at hendes bror Daniel Kildevæld Madsen var en af de 18 deltagere i årets sæson af ‘Topmodel’.
Nu har programmet været i gang i godt tre uger, og Sarah er imponeret over brorens præstation.
– Jeg synes, at han klarer sig super fint. Han er så sød og ydmyg, og han viser, hvor meget han vil det. Han er virkelig dygtig, og jeg bliver stolt hver gang, jeg ser ham, siger Sarah til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg ønsker kun Daniel det bedste, og selv om han skulle gå hen at få mere succes end mig, så er det sådan, det er. Så vil jeg kun være stolt af ham og støtte ham.
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Topmodel’-vinder: Min lillebror er med i år
Han er den bedste
Sarah har hele tiden håbet på, at hendes bror ville klare sig godt i konkurrencen, men efter at have set ham på skærmen, er hun ikke i tvivl.
– Jeg håber da for ham, at han går hele vejen. Og indtil videre er han da uden tvivl den, der klarer sig bedst, konstaterer den stolte søster og uddyber:
– Men hvis jeg skal nævne en, som klarer sig godt udover Daniel, så er det Lukas. Ham er jeg helt vild med – han er så dygtig.
Se galleriet med Sarah og Daniel øverst i artiklen.
Se eller gense også introvideoen med Daniel nedenfor:

Se ‘Danmarks næste Topmodel’ i aften på Kanal 4 klokken 20:00.
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder smidt ud af gymnasiet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.