Sandy Esko ser kritisk på HGS-uddannelsen

‘Paradise’-vinder Sandy Esko er netop startet på HGS, og hun er ikke synderligt imponeret over niveauet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. august 2014 kl. 11:40

Sandy Esko er netop begyndt på sin anden uge af det 12 uger lange HGS-forløb. Og hun er bestemt ikke imponeret over det faglige niveau, der bliver lagt for dagen. Det skriver hun på sin blog.
HGS er tilsvarende HG-uddannelsen, som står for Handelskolernes Grunduddannelse, men blot i en intensiv form, hvor man kun går i skole 12 uger i stedet for to år. Sandy har påbegyndt denne uddannelse for at holde hjernen i gang, indtil hun kan starte på noget andet til foråret, og hun er endnu ikke begejstret over det.
– Jeg var udemærket klar over at HG er et meeeeget MEGET lavt fagligt niveau, men overrasket er jeg alligevel (uredigeret), skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadia: Tilbage på skolebænken
Den første uge
Derudover fortæller Sandy om, hvad hun har oplevet den første uge på HGS.
– Allerede den første dag havde vi en vikar. Han ville ikke lave noget “Ice breaking” med os, men istedet vise os rundt og tage os med ud for at ryge og fortælle om parkeringspladser. Hyggeligt. Ingen af mine lærer er kommet til tiden. Og her mener jeg ikke bare om morgenen men til hvert frikvarter. Jeg har endnu ikke afsluttet en time helt har altid fået tideligt frikvarter, skriver hun på bloggen, og det fortsætter:
– Jeg har endnu ikke afsluttet en dag helt har altid fået tideligt fri. Jeg har endnu ikke fået lektier for som jeg ikke kunne nå at lave i timen.Jeg missede 3 lektioner pga. læge besøg men indhentede det hele i den sidste lektion. Jeg har endnu ikke lært et navn at kende udover min sidekammerart (uredigeret).
Det har ikke ligefrem været en hård start for Sandy, og i denne uge ser hun frem til måske at lære nogle navne at kende, afslutter hun sarkastisk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sandy: Jeg er ikke en rollemodel
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.