Sandra: Derfor gik vi bag om ryggen på de andre

Shila, Steven, Rasmus og Sandra snød alt og alle på ‘Paradise Hotel’, da de sendte den nye fyr hjem til Danmark.

Af Mikkeline Andersen - 1. marts 2013 kl. 13:27

Selv om Shila og Sandra lignede kæmpe spørgsmåltegn, da Steven stillede sig bag Sandra ved parceremonien i går, så var det alt sammen en del af planen.
– Jeg ville gerne spille sammen med Rasmus, Steven og Shila, så længe det kunne gøres på en ordentlig måde, hvor jeg ikke fik alle på hotellet som fjender, siger Sandra til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Se klippet: Steven snyder Shila
Hader at lyve
Havde Sandra og Shila været til optagelsesprøve på skuespillerskolen, ville de nok være kommet direkte ind, for de to piger fik løjet, så ingen af de andre fattede den mindste mistro.
– Vi gik bag om ryggen på alle de andre derinde og gjorde, så Rasmus kunne blive på hotellet, selvom de fleste ville have ham ud. Jeg syntes personligt, at det var svært at lyve, fordi jeg hader at lyve overfor folk. Men man var også bare nødt til det og tænke på sig selv og sit eget bedste, forklarer hun og tilføjer:
– Men alligevel så var det også sjovt at sidde og spille lidt skuespil overfor de andre til parceremonien og efterfølgende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sandra: Anna og Malene er drama queens
‘Ville ikke være det fjerde hjul’
Sidste uge var Sandra meget tæt på at ryge hjem til Danmark, da Nicklas valgte at tage Malene som sin partner. Men Sandra overlevede og fik lov at blive på hotellet, og det gjorde, at hun samtidig blev klar over, hvilken gruppe hun skulle spille sammen med.
– Efter sidste parceremoni, hvor Nicklas valgte mig fra, så vidste jeg, at jeg ikke gad at spille sammen med nogen af de andre. For så ville jeg bare blive det fjerde hjul.
Dermed blev det Sandras mulighed for at stå i firemandsgruppe sammen med Rasmus, Steven og Shila. Det var en beslutning, der var truffet 110 % af Sandra selv, selv om Anna påstod noget andet.
– Selvfølgelig skulle Anna sige, at jeg er nem at manipulere med, for jeg gjorde jo ikke, hvad der passede hende. Jeg tænkte på mig selv, og hvordan jeg ville have det bedst – og det var, hvis jeg valgte Steven som partner.
LÆS OGSÅ: Anna om sine ‘haters’: De er drama queens!
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.