Geggo er gået i stram træning

Stephanie Karma Christiansen er i fuld gang med at træne til bikinifitness.

Af Mikkeline Andersen - 18. oktober 2014 kl. 15:50

Det er blevet utrolig populært med bikinifitness, og nu er Stephanie Karma Christiansen gået i skarp træning for at vinde konkurrencen. Og hun har ikke tænkt sig at give op halvvejs.
– Det er efterhånden blevet på mode at skulle deltage i bikinifitness. Men de fleste giver op indenfor to måneder, fordi træningen ikke interesserer dem længere, og livsstilen ikke er spændende, siger Geggo til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg har nu været igang i tre måneder. Jeg træner tre gange om ugen med min personlige træner og coach. Jeg træner styrketræning, og vi følger et hårdt program, der får mig stærkere, får mine muskler til at vokse, og samtidig får jeg min fedtprocent ned med kosten.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo har fået ny kæreste
Spiser 700 gram kød om dagen

Når de ekstra kilo skal af, eller kroppen strammes en anelse op, så er den mad, som ryger indenbords en væsentlig faktor. En faktor, der afskrækker nogen.
– Mange ville synes, at min kost er super-kedelig. Men jeg er ovenud lykkelig for den, og jeg kæmper ikke med sult på noget tidspunkt. Jeg spiser kun de ting, der står på min plan, og det er blandt andet 700 gram kød eller fisk om dagen. Det er altså ret meget, skulle jeg hilse at sige, fortæller hun.
Til andre, som gerne vil have en slankere og mere muskuløs krop, er Stephanies bedste råd at holde kroppen igang med træning.
– Afhængig af ens fedtprocent og kropsbygning skal man sørge for at spise det, der passer dertil. Og så er det meget misforstået, at man skal være sulten på en diæt eller slankekur, slår Geggo fast og uddyber:
– Man skal helst spise seks gange om dagen for at holde forbrændingen igang. Men det skal naturligvis være gode ting, man giver sin krop. Jeg spiser eksempelvis kun økologisk, medmindre det er umuligt at finde. Jeg bryder mig ikke om at fylde min krop med sprøjtemidler.
LÆS OGSÅ: Geggo dropper torsdags-natklubben
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.