Sådan går det med 'Paradise'-babyen

Anna Due og Martin Hjort blev forældre for første gang for to måneder siden.

Paradise hotel, et ton cash
Af Mikkeline Andersen - 22. september 2014 kl. 10:15

Martin Hjort og Anna Due faldt for hinanden på ‘Paradise Hotel’, hvor de festede og gav den gas. Men hjemme i Danmark er tingene anderledes. Meget anderledes. Parret bruger nemlig deres tid på at passe sønnen Villian.
– Det var lidt mærkeligt, for dengang han lige kom ud, der kunne jeg godt mærke, at det var stort, men samtidig tænkte jeg, at så vildt var det heller ikke. Men nu kan jeg forstå det. Jeg har jo ikke gået med ham i maven, så lige pludselig er han der bare foran mig. Så den helt store kærlighed har du jo ikke bare lige fra starten. Det vokser hver dag. Og det er lidt skræmmende, at det går så hurtigt, jeg elsker ham mere og mere for hver dag, der går, fortæller Martin til Se & Hør.
– Det er det bedste, der er sket for en. Jeg kan ikke være væk fra ham, og jeg kan bare ligge og kigge på ham hele dagen. Sådan tror jeg, at alle mødre har det, lyder det fra Anna.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Så har Anna Due født
En omvæltning
Sønnen Villian blev født den 25. juli i år, og det har ændret paradisoernes liv. 
 – Fra festabe til røvtørrer. Det opsummerer mit liv meget godt. Før var jeg “on duty to please that booty” – nu er jeg “on duty to wipe that booty”, siger Martin.
De første dage efter fødslen blev det heller ikke til megen søvn, afslører Anna.
– Der var ingen søvn de første tre dage efter fødslen, fordi han græd hele tiden. Og hvis jeg bare hørte ham sige en lille lyd, når jeg var ved at falde hen, så vågnede jeg, siger hun.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Vi glæder os til at blive forældre
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.