Sådan går det med Camilla fra 'De unge mødre' - Her & Nu

Sådan går det med Camilla fra 'De unge mødre'

Camilla er blevet mor til 8, og så har hun fået gang i sin karriere og ser brandgodt ud.

Af Louise Vilsbøl - 4. december 2016 kl. 16:55

Der er sket en del med Camilla Petersen, siden hun var med i ‘De unge mødre’ sammen med ekskæresten Benjamin og deres seks fælles børn. I dag er hun mor til otte, hun er forlovet, har gang i karrieren og er 72 kilo lettere, end da hun var på tv.
– Det går rigtig godt. Jeg har fundet mig et rigtig dejligt job med super gode kollegaer i en kantine på en af erhvervsskolerne i Slagelse. Det er fantastisk at skulle strukturere sin hverdag, så man kan holde hus, job og børn iorden og samtidig finde tid til sig selv. Men jeg nyder min hverdag og mit job og menneskerne omkring mig og føler, jeg har meget mere overskud nu, fastslår Camilla overfor Realityportalen.dk.
Hendes to yngste drenge, som hun har med sin forlovede, Jonas, er i dag henholdsvis 18 måneder og 3 år, og de stortrives. De seks ældste børn bor til daglig hos ekskæresten Benjamin og hans nye kæreste, men de er hos Camilla hver anden weekend.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Camilla i topform kort efter fødsel af barn nummer otte
8 børn og 72 kilo lettere 
Camilla har som bekendt være igennem otte graviditeter og fødsler, men hendes krop har klaret det upåklageligt, og siden hun blev steriliseret i forbindelse med sin sidste fødsel, har hun for alvor fået sat skub på træningen og den sunde livsstil.
–  Jeg har tabt 72 kg i alt. Jeg har selvfølgelig strækmærker som mange andre mødre, men ellers ingen “ar”, fortæller Camilla og fortsætter:
– Træningen står lidt stille, da tiden ikke rigtig er til det, men jeg ligger og svinger mellem 59 og 62 kg, så er fint tilfreds.
Camilla og Jonas er forlovede, men bryllupsklokkerne ringer ikke lige med det samme, selvom de egentlig havde fastsat en bryllupsdato. Datoen passede nemlig ikke resten af familien, og så har parret endnu ikke fundet en ny dato.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se de gravide unge mødre
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Eftersøgte anholdt hos ‘De unge mødre’-Bent
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.