Så store må 'Paradise'-Majas bryster blive

Maja har været til undersøgelse og fået svar på, hvor store implantater hun må få i.

Af Lise Nygaard - 29. juni 2017 kl. 14:59

I sidste uge fortalte Realityportalen.dk, at Maja fra ‘Paradise Hotel’ drømmer om større bryster, og nu har den smukke paradiso været til forundersøgelse og fået svar på, hvor store de kan blive.
– Det er selvfølgelig ikke 100 procent sikkert endnu, men i hvert tilfælde 90 procent sikkert, at jeg skal have 350 mililiter i, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Maja (Foto: TV3)


Det var netop den størrelse paradisoen håbede hun kunne få, og hun tror, det vil give hende en D eller E-skål. Maja har drømt om større bryster i længere tid, men som den sindige jyde Maja er, får den snarlige forstørrelse hende ikke til at fare i lingerie-butikker.
– Jeg tager det lidt, som det kommer, jeg ved slet ikke, hvordan det kommer til at se ud endnu, så tøj og undertøj kigger jeg efter, når jeg har fået det lavet, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny vil redde kræftramte børn
Det bliver nok først til…
Men tøjet på hylderne når også at blive skiftet ud, inden Maja kan fremvise sine nye attributter. Indgrebet løber op i hele 37.200 kroner, så Maja skal lange mange Big Macs over disken på McDonald’s, hvor hun arbejder, før hun har råd.
– Det bliver nok først sidst i september, fortæller hun.
Maja har tidligere fortalt, at hendes familie og venner støtter op om Majas beslutning, og selvom hendes mor synes, at de mange penge kunne bruges anderledes, støtter hun sin datter.
– Min mor synes dog, jeg skal have fundet mig en lejlighed og bruge penge på det, inden jeg får lavet bryster, da hun mener, det er vigtigere. Men udover det, støtter hun mig, fortalte Maja i sidste uge. 
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indstillet til fornem pris
LÆS OGSÅ: Miss Paradise stillede op til ‘Robinson’
LÆS OGSÅ: Paradisos vilde undgdom: Smadrede bil og scooter
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.