Så længe vil Amalie holde barsel

Amalie har allerede holdt en lang barsel, men den er ikke slut endnu.

Af Lise Nygaard - 12. juni 2017 kl. 9:11

Amalies datter, Josephine Charlotte, kan fejre sin første fødselsdag den 21. juli, og Amalie kan dermed fejre sit første år som mor, og hun har virkelig været mor med stort ‘M’, og det har hun tænkt sig at fortsætte med.
– Det ingen hemmelighed, at jeg stadigvæk er på barsel, og faktisk er jeg på barsel helt til oktober, da jeg har taget et valg, at jeg gerne vil have denne sommer med min datter, inden hun starter i vuggestue. Jeg får jo aldrig denne tid igen, og jeg vil gerne være der i hele hendes første leveår, for der sker de fleste ting. (Første skridt, de første tænder, de første ord) osv. Jeg må have lov at sige, jeg elsker det, skriver hun på sin blog.
Amalie har dog ikke holdt helt barsel fra skærmen, eftersom hun har deltaget i programmet ‘Forsidefruer’, hvilket også må formodes at være årsagen til, at hun kan holde barsel helt frem til oktober. Meget tyder da også på, at hun er i gang med en ny sæson af programmet, eftersom hun på de sociale medier laver ting med flere af de andre deltagere i programmet.
LÆS OGSÅ: Amalie: Skulle aldrig have sagt ja til ‘Amalies Baby’
Med barsel helt til oktober vil Josephine Charlotte kunne nyde sine mors udelte opmærksomhed et par måneder endnu. Men Amalie kan allerede sætte flueben ved mange af de barselsoplevelser, hun håbede på at få.
– Hun er 10 måneder nu og tog sine første skridt sidste uge, så nu går hun – dog med et gåstativ. Hun siger ”hva det” til næsten alt, og så kan hun sige som hunden og hesten. Hun er begyndt at ryste på hovedet, når der er noget, hun ikke vil, skriver Amalie.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: SÅ meget har Amalie tabt sig efter fødslen
Hvad, tiden efter barslen byder på for Amalie, vides ikke, på sin blog har hun tidligere fortalt, at hun har gang i mange projekter, men hun er ikke kommet nærmere ind på, hvad disse projekter indebærer.
LÆS OGSÅ: Sådan gik Amalies barnedåb for datteren
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Her er hemmeligheden bag mit vægttab
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Se Amalies private optagelser efter fødslen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.