Rørt Remee sætter ord på datteren Emma

Remee forklarer, hvorfor Emma er noget helt særligt som menneske og som musiker.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. september 2020 kl. 10:55

Remee Jackmans ældste datter, 21-årige Emma, har gennem tiden skrevet omkring 200 sange.

– Men det er ikke alle, man rent faktisk indspiller og rent faktisk gør færdig, for så har jeg ikke lavet særlig mange sange. Men jeg har rigtig mange skitser, og jeg skriver altid. Jeg skriver lidt noget hver dag, fortæller hun i Dplay-programmet ‘Remee og Mathilde’.

LÆS OGSÅ: Derfor medvirker Geggo i ‘Fangerne på fortet’ trods vilde dyr i fangeskab

Da Emma var 19 år, udgav hun sin første single, ‘Lost’, og det med at lave musik, er tydeligvis noget, der ligger til familien. Blandt andet er farfaren er jazzmusiker og Emmas fastre synger.

– Det har altid været meget naturligt for mig at lave musik. Hele min familie på min fars side er jo musikere, siger hun.

 

View this post on Instagram

 

👾

A post shared by FLAVA (@flavaplanet) on

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene

Og det lyder på hendes far, musikproducer Remee, til at hendes numre er værd at lytte til.

– Emmas musik, det er smukt, og det er iørefaldende og cool. Og det er en meget international lyd, det lyder ikke som noget andet her hjemme, jeg har hørt, siger Remee.

Udover at Remee er musikproducer og far, så er han også en af Emmas største fans. Han har før givet udtryk for, hvor stor respekt han har for Emmas evne til at lave musik. Det kommer han også ind på i den nye sæson af ‘Remee og Mathilde’. Men det er ikke kun hendes musikalske evner, han beundrer, det er også Emma som menneske.

LÆS OGSÅ: CHOK: Linse på skadestuen midt i optagelserne

– Det at se, hvor vildt fantastisk et vidende, intelligent, kreativt, omsorgsfuldt, smukt menneske, hun er blevet til, det er jeg meget taknemmelig over. Meget. Og jeg er meget stolt af hende. Hun er virkelig sej.

Hør Remee sætte ord på Emmas musik i klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay.