Rørt Maria Sebens takker for støtten efter abort: Det har været så overvældende - Her & Nu

Rørt Maria Sebens takker for støtten efter abort: Det har været så overvældende

Det er væltet ind med støtte til ‘De unge mødre’-deltageren, der i går stod frem og fortalte, at hun havde mistet sit ufødte barn.

Af Jonas Sand - 4. maj 2017 kl. 13:34

I går kom det frem, at ‘De unge mødre’-deltageren Maria Sebens har været tvunget til at træffe den svære beslutning at gennemgå en sen abort, da hendes ufødte søn, Jace Jacob Sebens, var blevet ramt af den sjældne kromosomfejl Cornelia de Lange.
– Vi var nødt til at sende ham videre til det næste liv. Et liv på jorden ville være et liv i helvede, og det kunne jeg simpelthen ikke byde ham. Han har fortjent bedre, og det kan han kun få i det næste liv, sagde den unge mor til Realityportalen.dk.
Derfor har der naturligvis været meget fokus på hende i løbet af de seneste 24 timer, hvor det er væltet ind med positive kommentarer til hende – både på diverse artikler og under den spørgerunde, hun i går aftes valgte at holde for sine følgere på de sociale medier. Og det er noget, hun glæder sig over i denne svære tid.
– Det har været meget overvældende, og jeg er meget rørt over de mange positive kommentarer og tanker, som folk har sendt til mig. Der sætter jeg virkelig pris på, siger Maria Sebens dagen derpå.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens i stor sorg: Jeg har mistet mit barn
Forberedt på negative kommentarer
‘De unge mødre’-deltageren havde haft et stykke tid til at forberede sig på, at nyheden ville komme frem i går. Men hun havde slet ikke forventet de mange positive kommentarer.
– Jeg havde forberedt mig på, at der ville komme negative kommentarer, fordi det er et tabubelagt emne, og der er mange, der ikke forstår det. Så jeg havde frygtet lidt, at der ville komme meget negativt, siger Maria Sebens, der hurtigt måtte indse, at hendes forventninger blev gjort til skamme.
– Der har ikke været noget negativt. Det har kun været positivt, og det er væltet ind med støtte. Jeg forsøgte at læse og besvare det hele, men der har været så meget, at jeg helt ærligt ikke har kunnet overskue at besvare det hele. Men jeg er så glad for det.
LÆS OGSÅ: Gravid ung mor frygtede Downs-dom
En hård dag
Men selv om det altså væltede ind med støtte og positive kommentarer, så var dagen i går naturligvis stadig hård for Maria Sebens.
– Det betød jo også, at jeg blive mindet om, hvad der var sket, og at jeg har mistet min søn. Det er stadig virkelig hårdt. Jeg havde været ude for at kigge på et gravsted til Jace, og da jeg kom tilbage, glødede min telefon bare, siger den unge mor og fortæller, at hun fandt et fint gravsted til sønnen.
Du kan se hele Maria Sebens’ historie i ‘De unge mødre’ på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.
Tidligere på sæsonen fortalte en knust Maria Sebens, hvilke overvejelser hun havde gjort sig omkring en abort, hvis barnet havde Downs syndrom. Det kan du se herunder:

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Ung mor dropper forlovelsen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.