Tidligere 'Robinson'-profil går ind i politik: Vi skal stoppe knæfaldet for islam

To gange har han medvirket i TV3-programmet, og nu stiller han op til kommunalvalget.

Af Jonas Sand - 23. oktober 2017 kl. 19:25

Han dukkede for første gang op på danskernes læber i 2001, da han medvirkede i ‘Robinson Ekspeditionen’. Her markerede han sig som en prominent skikkelse, hvor han delte vandene hos både seerne og deltagerne og fik tilnavnet ‘Tude-Poul’, inden han blev stemt ud. I 2007 fik han igen chancen på øen i en alder af 67 år, men heller ikke anden gang endte han med at løfte trofæet.
I dag er Poul Madsen blevet 76 år, og til november er han at finde på valgsedlen, når der er kommunalvalg. Her stiller han op for Dansk Folkeparti i Gladsaxe Kommune.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-veteran udgiver selvbiografi
– Det er rigtigt. Men jeg har jo ikke en kinamands chance for at komme ind, griner Poul, da Realityportalen.dk fanger ham på telefonen for at spørge ind til det politiske eventyr.
Den tidligere ‘Robinson’-profil fortæller, at han faktisk slet ikke stillede op i første omgang, men efter en kæk bemærkning til et vælgermøde blev han genkendt af to kvinder, der havde set ham i TV3-programmet. De mente, at han skulle stille op, fordi han da kunne trække 1000 stemmer.
– Men der var altså 2000, der ville have mig ud, da jeg deltog i ‘Robinson’, måtte jeg fortælle dem. Min første reaktion, da jeg blev spurgt, var også, at det orkede jeg da ikke. Men så endte jeg alligevel med at stille op, og nu står jeg altså som nummer otte på stemmesedlen, fortsætter han med et grin.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis …
Knæfald for islam
Poul fortæller, at det ellers primært er politik på landsplan, der fanger hans interesse, mens lokalpolitik aldrig er noget, han har gået specielt meget op i. Han ved dog godt, hvad han vil kæmpe for, hvis han bliver valgt ind.

Poul delte i den grad vandene, da han i 2001 og 2007 deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’. (Foto: TV3)


– Jeg ønsker ikke, at Gladsaxe skal blive et multietnisk mareridt, som det er på Nørrebro. Vi er nødt til at stoppe det her knæfald for islam og de kriminelle indvandrere, der kommer herop og ødelægger vores land for os, der har knoklet hele vores liv, siger Poul Madsen.
Indvandrere fra muslimske lande er på kontanthjælp og mere kriminelle end andre borgere. Det ser ikke bedre ud for tredjegenerations-indvandrere  – tværtimod. De klarer sig endnu dårligere i skolen end deres forældre, lige bortset for pigerne, fortsætter han og slår fast, at det skal der sættes en stopper for.
LÆS OGSÅ: Efter ring-drama: Mai Manniche vil have ændret loven
Poul Madsen peger blandt andet på, at der i mange år har været kønsopdelt svømning i Bagsværd, hvor de muslimske kvinder i perioder har svømmehallen helt for sig selv. Det er han utilfreds med.
– Jeg synes ikke, at vi skal bruge så mange penge på særbehandling for muslimer. Hvis man ikke vil bade, som vi bader her, så må man altså bare lade være med at bade. Det kan måske virke som en lille ting, men det er bare et irritationsmoment, og sådan er det generelt blevet mere og mere i vores samfund, siger den tidligere ‘Robinson’-deltager.
– De penge, vi bruger på særbehandling for muslimer, kan i stedet bruges på ting som børnehaver, skoler, ældrepleje og sociale tilbud. Jeg synes ikke, det er fair, at vi blandt andet skærer i ældreplejen for os, der har knoklet hele vores liv, når vi i stedet giver pengene til indvandrere på kontanthjælp, der alligevel ikke vil yde noget for samfundet.
LÆS OGSÅ: DF-politiker i ‘Mit plastikmareridt’: Købte tilbudsbryster på nettet
Ramt af muskelgigt
76-årige Poul har i den seneste tid kæmpet en hård kamp mod sit helbred, hvor han har fået konstateret muskelgigt og er tvunget til at tage stærke smertestillende piller. Derfor har han også været tvunget til at tage det lidt med ro i valgkampen, men på dagen for valget skal han hjælpe til.
– Så kan jeg altid sætte mig ned på en stol, hvis det bliver for meget, siger Poul og slår fast, at selv om han formentlig ikke selv bliver valgt ind, så vil han gerne gøre alt for at hjælpe dem, der står højere på stemmesedlen end ham selv.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Louise raser: Danni lyver!
Men selv om han ikke forventer at komme ind, så skal man dog ikke frygte, at han ikke er klar, hvis nu han får nok stemmer.
– Chancen er så lille, men hvis det nu skulle ske, så sætter jeg mig selvfølgelig ind i det hele, og så er jeg klar til at gøre en forskel, slår han fast.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-dramaet fortsætter: Hun viste os ingen interesse – De fik som fortjent!