’Robinson’-parret Noam og Daniel: Frygter hatecrimes

Noam og Daniel er bange for, at deres deltagelse i ‘Robinson Ekspeditionen’ kan få negative konsekvenser.

Robinson Ekspeditionen
Af Katrina Nygaard - 18. september 2015 kl. 19:30

‘Robinson Ekspeditionen 2015’ er Noam Winston og Daniel Andersens debut i reality-verdenen. Selvom de sætter pris på at have fået chancen for at prøve kræfter med livet på en øde ø, så har det også givet anledning til bekymringer om hatecrimes.
– Jeg kører i hjemmeplejen om natten i meget udsatte områder, hvor det måske ikke er så respekteret at være homoseksuel. Vi har derfor talt om, at jeg lige skal passe ekstra meget på mig selv, fortæller Noam til Realityportalen.dk, mens Daniel tilføjer:
– Man har jo hørt om hatecrimes, og vi har selvfølgelig gjort os tanker om det, når nu vi stiller os frem i offentligheden.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Kommende ‘Robinson’-par har foreviget oplevelsen med blæk
Ikke alle er som Gustav
Selvom ‘Robinson’-parrets medvirken har skabt lidt bekymringer, så har de to deltagere på ingen måder fortrudt deres medvirken i ‘Ekspeditionen’.
– Vores mål har hele tiden været at vise offentligheden, hvem vi er som personer. Vi vil gerne vise folk, at ikke alle bøsser er som Gustav, pointerer de.
Selvom parret ikke har fortrudt deres deltagelse i programmet, så forsikrer de, at de ikke vil gentage bedriften.
LÆS OGSÅ: Mikael om sin anden chance i ‘Robinson’: Det er ingen fordel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.