'Robinson'-Mikael: Kæmpe skuffelse at forlade Ekspeditionen

Der var drama for alle penge i gårsdagens afsnit af ‘Robinson’. Særligt da Mikael måtte forlade ekspeditionen, fordi kroppen siger stop.

Af Maiken Støvring - 22. oktober 2013 kl. 9:21

Først røg Mikael på sygehuset, da han fik en lænke i hovedet. Så måtte han afsted igen, da halvdelen af holdet blev syge, og nu tredje gang grundet en fibersprængning. Men tredje gang blev også sidste gang, da lægerne sagde stop.
– Jeg har aldrig oplevet så stor en skuffelse, som at ryge på den konto, selvom jeg nok vidste det inderst inde. Det var meget uvirkeligt. Jeg tror helt bestemt, att jeg kunne have vundet, da jeg har fysikken og psyken, siger Mikael til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Nima: Årets ekspedition fanger 
Benet er i bedring
Selvom det var en bitter pille at sluge, er han i dag glad for, at han sagde stop. Benet er nemlig stadig medtaget.
– Benet er i bedring, men det er en lang periode med genoptræning, det går dog langsomt fremad, siger han og tilføjer:
-Jeg var pisse skuffet og ærgerlig over at ryge på den måde. Havde det været op til mig, var jeg blevet ved. Men efter jeg er kommet hjem, kan jeg godt se fornuften i, at det må slutte.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Betina i chok over udstemmelse 
“Jeg kunne have vundet”
Da Mikael var en stærk og velanset mand, gjorde det det tingene endnu værre at forlade ekspeditionen. Han mener nemlig, at han kunne være nået langt.
– Folk betroede sig til mig, og jeg havde virkelig følelsen af, at jeg kunne snøre folk rundt om lillefingeren. Jeg glædede mig helt sindssygt til det psykologiske spil, da jeg følte, at det var noget, som jeg var god til, slutter Mikael.
KNÆK CANCER sammen med realityportalen.dk. Se hvordan HER.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.