'Robinson'-Laura: Bad om at blive stemt hjem

I mandagens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ var det Laura, der må se sig slået ud. Alligevel kom det ikke bag på hende, eftersom hun selv havde luftet ideen om at skulle stemmes hjem.

Af Maiken Støvring - 1. oktober 2013 kl. 8:48

Eventyret blev kort for den 25-årige sygeplejerske fra Dragør, som i aftes måtte forlade ‘Ekspeditionen’. Laura er i dag ærgerlig over, at tingene endte, som de gjorde, eftersom Morten havde givet op og stod til at ryge.
– Det der skete var, at jeg bag kameraet havde luftet for de andre, at de godt kunne stemme mig ud efter Morten. Direkte efter dysten, skal vi fortælle, hvem vi stemmer på, og det er på dette tidspunkt kaotisk, fordi alle prøver, bag om kameraet, at spørge mig, hvad jeg har lyst til. På det tidspunkt siger jeg til de forskellige, at de bare skal holde fast i det, jeg har sagt.
Derfor kom det ikke bag på 25-årige Laura, at hun blev stemt ud, til trods for, at hun nu fortryder sine udtalelser.
– Jeg bebrejder kun mig selv, fordi det er den dummeste beslutning, jeg kunne tage. Men der var jo nok en grund til, at jeg sagde det, jeg gjorde på daværende tidspunkt.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Lone om exit: Det var en smuk oplevelse 
Havde chancen for at vinde
Selvom Laura ikke havde tænkt sig om, da hun tog beslutningen, og derfor ikke var helt med på det taktiske, var fysikken alligevel helt klar til de mange udfordringer.
– Jeg kunne godt have vundet i forhold til det fysiske. Jeg følte mig ikke særlig svækket og havde stadig meget energi i dysterne. Jeg havde ikke på noget tidspunkt været dårlig, som mange af de andre. Men selvfølgelig kan jeg ikke vide, hvor hårde dysterne ville blive senere, siger Laura fortsætter:
– Med hensyn til det taktiske, ved jeg ikke, hvordan jeg havde klaret mig. Imens jeg var på øen, havde det taktiske ikke taget til. For det første fordi vi ikke havde været ude i et ø-råd endnu. Og også fordi, at Morten var så svækket på holdet, at det var oplagt at han skulle stemmes ud som den første. Jeg tror, at jeg frygtede det uvisse, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Behrad: Jeg fortryder ikke min taktik
LÆS ALT OM ‘ROBINSON EKSPEDITIONEN’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.