DAGENS SOMMERSNACK: Robinson-finalist huskes kun for romance

På trods af en finaleplads efter måneders kamp i ‘Robinson’, så husker folk kun Marlene for den opblæste romance mellem hende og finale-vinderen Hugo.

Af Louise Vilsbøl - 9. juli 2012 kl. 9:02

Sidste efterår kunne man følge Marlene i ’Robinson Ekspeditionen’. Hun viste i den grad fighter-vilje og nåede hele vejen til finalen som den eneste pige mellem fætrene Hugo og Morten. Alligevel så oplever hun oftest, at folk husker hende for den romance, som TV3 kørte på mellem hende og Hugo.
-Desværre så er det det eneste, som mange af dem husker og spørger til, ikke noget med “flot du kom i finalen” men mere “snakker du stadig med Hugo”, det synes jeg er rigtig ærgeligt”, fortæller hun.
Romancen mellem  de to var aldrig gengældt fra Marlenes side, men den blev blæst noget op. Derudover så er Marlene tilfreds med, hvordan hun blev fremstillet på tv, og det hører sjældenhederne til, at hun bliver genkendt, fortæller hun.
Har ændret sig personligt
At være med i ’Robinson’ har faktisk ikke ændret det store i Marlenes dagligdag. Det er ikke sådan, at det regner med gæstebartenderjobs, ligesom hvis man har deltaget i for eksempel ’Paradise Hotel’.
Marlene har derfor passet sit job som mediegrafiker hos et dæk-firma på Fyn, hvor hun også bor. Men på det personlige plan kan hun godt mærke, at den barske oplevelse af at skulle sulte og undvære hverdagens luksus har ændret hende.
-Rent personligt har det ændret mig. Det var den mest fantastiske oplevelse, og jeg fik øjene op for en del – at luksus ikke er alt, og selvom man ikke har alt, kan man stadig leve godt og være lykkelig, fortæller hun.
Drømmer om en tv-karriere
At der ikke er det store, der har ændret sig i Marlenes hverdag, vil snart ændre sig. Hun har nemlig fået interesse for at lave mere tv – men ikke nødvendigvis foran kameraet. Hun har søgt ind på film og tv-produktionsuddannelsen i København.
Derfor er hun ved at sælge sit hus i Odense og flytter 1. august til Hellerup. Og hvis hun ikke kommer ind på drømmeuddannelsen, så flytter hun stadig og vil lede efter arbejde i det Københavnske, og ellers er det rejseplanerne, der fylder hendes drømme.
-Det er nok at opleve, jeg vil gerne opleve så meget som jeg kan, inden jeg slår mig ned med mand og børn. Jeg vil gerne prøve at arbejde på et børnehjem i udlandet, og vil gerne til USA og bo og arbejde der. Jeg ser ikke mig selv blive gammel her i Danmark, fortæller Marlene.
Ville ikke være med i ’Paradise Hotel’
Selvom hun nu drømmer om at uddanne sig til at producere tv, så vil Marlene ikke afvise, at hun også kunne finde på at lave mere reality-tv foran kameraet. Programmer som ‘Zulu Djævleræs’, ‘Fangerne på Fortet’ og ‘Til middag hos’ ville hun rigtig gerne deltage i, hvis hun blev spurgt. Men der er også programmer, som hun ikke ville være med i.
-Jeg ville ikke deltage i ‘Paradise Hotel’, men nok mere på grund af min alder, jeg nærmer mig de 30, hvis jeg havde været 17, havde jeg nok tilmeldt mig, siger hun med et grin.
Heller ikke et datingprogram er på listen over ting, som Marlene ville kaste sig ud i. Som gylden regel, så vil hun kun deltage I programmer, som hun kan stå inde for. Tiden vil vise, om det bliver på skærmen eller I rulleteksterne, at man kommer til at se den smukke Robinson-finalist næste gang.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.