'Robinson'-deltager afslører næste reality-program

Den tidligere ‘Robinson’-deltager er helt klar over, hvilket reality-program han næste gang vil medvirke i.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. december 2019 kl. 14:57

Den 25-årige Baris Bicen fra Albertslund nåede at tilbringe 20 dage på en øde ø i ‘Robinson Ekspeditionen’, som blev vist dette efterår. Nu giver han udtryk for, at han ikke nåede at blive mættet af dyst og øråd.
I en story på sin Instagram-profil svarer han uden tøven på, hvad det næste reality-program skulle være, hvis han igen skulle medvirke i et.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører: Så meget betaler DR
– ‘Robinson’. Jeg ved godt, at lige så snart, jeg stiger ombord på flyet, så går jeg ned med mande-depression og angst og alt muligt. Og lige så snart jeg er på speedbåden, så dør jeg indvendigt. Men jeg vil gerne være med igen. Jeg vil gerne bevise, at det var en fejl, jeg røg ud, siger Baris i en insta story.
Ifølge ham, var ‘Robinson’-deltageren Maria Pencheri og den primære grund til, at han dengang blev stemt ud af ekspeditionen og hjem fra Fillipinerne.
– Jeg tror bare, at det var bedre tv, at jeg røg ud, og at Maria fik sin hævn. Alt gik imod mig, og jeg ved, det er en del af gamet. Men jeg ved også, at jeg kunne have vundet, hvis jeg nåede en sammenlægning af holdene, og det er det, der ærgrer mig, siger han til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne rystet efter voldsom oplevelse
Vi nåede at lære Baris at kende gennem 6 afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’, men han har også forbindelse til et andet reality-program. Siden oktober har Baris nemlig været kærester med ‘Ex on the Beach’-baben Tessie, og selv om parret alleredet har mødt mange udfordringer på deres vej, blandet andet på grund af rygter om utroskab, så holder de sammen. 
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Caroline Flemmings hemmelige mand